XS
SM
MD
LG

Orljane nastavlja da melje

Po lepom i sunčanom vremenu, na stadionu u Orljanu danas je viđena  više nego dobra utakmica. U 3 kolu Nišavske okružne lige na odlično pripremljenom terenu , sastali su se Orljane i Naisus iz Rožine. Posle 5 min. igre domaći su stigli u   vođstvo, strelac  Jasminko Stanković.

Do drugog gola se nije čekalo dugo, povratna lopta Babića, a  Mičić je smešta u mrežu. Gosti su pokušavali dugim loptama da probiju preko Tasića ali su to uspešno zatvarali štoperi Orljana. U 25min posle odlično izbačene lopte Stojanovića, napadač Stojan Janković povećava prednost na 3:0, Tim rezultatom se otišlo i na poluvreme.

U drugom delu, opet su igrači Orljana bili bolji rival stvarali šanse, i u 60 min efektan gol Stefana Stankovića za 4:0 i to  sa preko 25 metara, kada je lopta završila tamo gde se spajaju stativa i prečka. Janković je nešto kasnije povečao na 5:0, a gosti  preko Tasića postavljaju konačan rezultat 5:1. Orljane posle trećeg kola ima isto toliko pobeda i nalazi se u vodjstvu na tabeli Nišavske okružne lige

.