XS
SM
MD
LG

Zona Morava: U Kovačima ovlažio "barut"

U Kovačima bodovi su podeljeni na ravne časti što je i najpravesniji ishod ovog veoma borbenog meča kome su jedino nedostajali pogoci. A bilo je prilike naročito u drugom poluvremenu.

 

Jedan od ataka gostiju

 

U prvom delu susreta gotovo da nije bilo šuta u okvir gola oba vratara. Domaćini su od samog starta nastavka meča krenuli u pra juriše na gol Nićiforovića i tada je viđena povoljna prilika koju je imao Jovanović. On je posle slobodnog udarca, koji je izveo Trnavac sa leve strane, glavom uputio loptu tik preko prečke. Bilo je to u 65. minutu a onda su minut kasnije pripretili i fudbaleri Jošanice ali je Kurti glavom šutirao preko gola domaćina.

 

Odbrane bolji delovi oba rivala Foto: STOLE

 

Imao je priliku i Džanović ali je i on za malo bio neprecizan, lopta je otišla preko gola u gol aut. Sve u svemu realan ishod ove utakmice a po raspoloženju igrača iz oba tabora osvojeni bod je velik kao kuća.

Radnički - Jošanica 0:0

Kovači. Gledalaca 100. Sudija: Dušan Arsović (G. Milanovac) 7. Igrač utakmice: Pavle Nićiforović (Jošanica).

Radnički: Pajović 7, Brkljač 7, Trnavac 7, Stevanović 6,5, Vojmilovac 65, (Gligorijević 6,5), Đokić 6,5, Radosavljević 7 (Vučinić-), Grujić 6,5, Jovanović 6, Bogdanović 6,5, Mandić 6 (Nikolić -).

Jošanica: Nićiforović 7,5, Miletić 7, Gicić 7, Džamović 6,5, Dž. Delimeđac 6,5 (Se. Smajović 6,5), M. Delimeđac 7, Sulejmanović 6, Ibrahimović 6, Marukić 6,5 (Murić 7), Sa. Smajović 6,5, Bihorac - (Krta 6,5).