XS
SM
MD
LG

Belotinčani i Borani spremni za nedeljni baraž meč!

Odluka da FK Naša krila iz Belotinca, drugoplasirani tim u Nišavskoj okružnoj ligi igra baraž za popunu Zone Istok, mnoge je iznenadila, ali to ne znači da igrači i klub nisu spremni za predstojeći meč decenije, kažu u upravi kluba. Protivnik ekipi iz Belotinca biće OFK Bor, ekipa koja je na kraju takmičenja u Zoni Istok zauzela 15. mesto, i sigurno će pokušati da iskoristi ovu ponudjenu šansu. Ipak samo jedan klub može do pobede i „karte“ za takmičenje u narednoj sezoni u zonskom stepenu takmičenja.

Foto: Radio Koprijan

Belotinčani igraju utakmicu za sebe, ali i za Doljevac, koji će u slučaju pobede Naših krila, ostati u Nišavskoj okružnoj ligi. Slaviša Stanković predsednik kluba iz Belotinca kaže da je ovo šansa da njegov tim ponovi uspeh od pre 20 godina kada su poslednji put nastupali u Niškoj zoni.

Sportski direktor Bora, Ivan Pešinić kaže  da su oni u klubu maksimalno ozbiljno shvatili narednu utakmicu i tretiraju je kao novi početak nekada uspešnog fudbalskog kolektiva. Koliko je Boru predstojeća utakmica protiv Naših krila značajna govori i podatak da je upravi i igračima podršku dala i lokalna samouprava ističe Pešinić.
Da podsetimo utakmica baraža za popunu Zone Istok izmedju Naših krila i Bora, igra se u nedelju na stadionu Padina u Sokobanji i počinje u 17:30 časova.