XS
SM
MD
LG

Zona Morava: Stefanović matirao goste iz Guče

Fudbaleri Radničkom nastavili su niz uspešnih rezultata. Posle remija u Tutinu savladali su na svom terenu vrlo dobru ekipu Dragačeva posle grčevite borbe tokom čitave utakmice. U prvom poluvremenu gotovo da nije bilo uzbuđenja pred oba gola jer su odbrane oba rivala bile na visini zadatka. Bilo je, istina, šuteva ka golu Vujičića i Pantovića ali uglavnom van okvira vrata.Treneri Luković i Vujičić su u drugom delu igre posegli za izmenama.

 

M. Đokić (levo) u prodoru pored Trnavca i G. Đokića

Uspešniji je bio "kouč" domaćina naročito kada je dolučio da na teren istrči iskusni Ivan Petrović. Brzo je uspeo da poveže redove svoje ekipe i da težište igre prebaci na napad. Ređali su se ataci na gol Dragačeva a jedini pogodak postignut je posle prekida igre.

Naime, korner sa leve strane izveo je Trnavac a u buketu desetak igrača obe ekipe najviši u skoku bio je cebtarfor Radničkog Stefanović i gravom loptu poslao u mrežu kraj nemoćnog folmana gostujuće g tima. Do kraja susreta uglavnom rovovska bitka na sredini terena, loptu su kontrolisalo domaćini a gosti su vrebali priliku iz kontranapada. Na kraju radovali su se fudbaleri Radničkog koji s pravom ciljaju sami vrh tabele.

 

Petrović (crveni dres) ulaskom preporodio ekipu Foto: Stole

 

RADNIČKI - DRAGAČEVO 1:0 (0:0)

Kovači - Gledalaca 100. Sudija: Srđan Dimitrijević (Kragujevac) 7.5. Strelac: Stefanović u 71. (Radnički). Žuti kartoni: Trnavac, Petrović (Radnički), Petrović, Đokić (Dragačevo). Igrač utakmice: Boško Stefanović (Radnički).

RADNIČKI: Pantović 7, B. Đokić 6,5 (Petrović 7), G. Đokić 7, Radosavljević 7, Brkljač 7, Obradović 6,5, Stevanović 6,5 (Milojević -, Stolić -), Gligorijević 6,5, Stefanović 7,5, Trnavac 7, Milić 6,5.

DRAGAČEVO: Vujičić 7, Mijatović 7, Gligorijević 7, Karadžić 6,5, Nedeljkpović 7, PPetrović 6,5, Prtenjak 6 (Jezdimirović 6), Grbić 6,5 (Đoković -), Đokić 7, Savić 6,5, Pajović 6,5.

Ostali rezultati 21. kola Zone Morava