XS
SM
MD
LG

Radnički bez Tolića, Čordašića i Petrova u derbiju "južne pruge"!

Derbi “južne pruge” dve jedine ekipe iz ovog kraja, igraće se u nedelju sa potpuno različitih pozicija. Ne samo što se plasmana tiče, već i trenutka u kojem su bile na startu. Dinamo je iznenadio i osvojio bodove protiv Proletera kao gost, a Radnički je poražen na svom terenu od Jagodine. Dakle, tokom ove nedelje treneri su imali posebne zadatke. Marjan Živković da vrati timu onu atmosferu i igru kakva je bila jesenas, a domaći trener Dragan Antić da pokuša da prenese “novosadsku” igru na nedeljni meč. Utakmice ovih timova uvek su bili zanimljivi, neizvesni, često puni naboja. Dinamo je još uvek u poziciji da strepi, a Radnički i pored poraza sačuvao je treću poziciju, koja nikako neće dozvoliti “belima” da nadalje igraju “opušteno”!

Derbi je od većeg značaja, po plasmanu i mestu odigravanja za Vranjance. Igraće “pod moranjem” što može da bude dobra prilika za pirotske fudbalere da mirnom, “svojom igrom” iznenade domaćina, koji je, posle prošlonedeljne pobede, postao favorit u ovom susretu.

Kakve muke ima i da li ih ima Dragan Antić ne znamo! Ono što je poznato i šta muči Marjana Živkovića, to su žuti kartoni Filipa Tolića i Lazara Čordašića, inače nosilaca igre Radničkog i ubojitog Nemanje Petrova, zbog povrede. Živković traži rešenja, jer su ova tri fudbalera veoma značajna za igru “belog”tima. Alternative su Davor Petrov, mladi Darko Vasić... Živković će tek odlučiti, jer je Vasić neophodan, dan ranije i podmlatku u važnoj utakmici!