XS
SM
MD
LG

Pobeda Inđije pred start prvenstva

Stara Pazova. Sportski centar FSS, teren sa veštačkom travom, gledalaca oko 100. Sudija: Rodić iz  Inđije. Strelac: Slobodan Krstanović 25.minut

Inđija: Stanivuković. Dolmagić, Kovačević, Lalić, Simunović, Ivanović, Todić, Vujasin, Krstanović (Ilić), Bosančić, Nikodijević

Zvijezda 09 (Etno selo Stanišić): Lakić, Boljanović, Guzjan, Babić, Pjevaljčić, Malić, Stanić, Barmaković, Tripković, Rakić, Spasojević.

Igrali su još: Avramović, Novaković, Nikolić, Vuković, Ljuboje, Blagojević.

Takozvanu "Generalnu probu" fudnbaleri Inđije su odigrali protiv ekipe Zvijezda 09 iz etno sela Stanišići kod Bjeljine.  

Sama utakmica je bila "prava prvenstvena" u kom su rivali prikazali vrlo dobru igru. Gosti koji imaju mlad sastav su pružili možda i neočekivano snažan otpor srpskom prvoligašu. Bila je to osmišljena igra Zvijezde i u takvoj igri nije bilo previše prilika za golove.

Ipak Inđija je bila taj tim koji je stvarao prilike, ali ih je i propuštao. Blizu golu iz izglednih prilika su bili Vujasin, Bosančić i Nikodijević. Ipak da rezultat na kraju ne bude onaj najnepopularniji se potrudio Slobodan Krstanović. Njegov šut sa preko 26 metara od odličnog golmana gosta, Lakića je završio u samom gornjem uglu njegovog gola. Bio je to gol za TV špice.

Ako je išta pokazala ova utakmica, a to je da Inđija ima igru u polju, ali joj već po tradiciji fali prava završnica kod izrađenih akcija. Do prvenstva nije ostalo mnogo. Već naredne subote u Inđiji se otvara proletni deo prvoligaške sezone. Biće to "Vojvođanski derbi". U Inđiji stiže tim ČSK Pivare iz Čelareva.