XS
SM
MD
LG

Ženski fudbal: Sloga složno do visoke pobede

Mlade fudbalerke Sloge 036 i Mačvanke iz Dublja igrom su oduševile prisutne gledaoce u meču Razvojne ženske lige. Devojčice od kojih najstarije imaju 14 godina prikazale su dopadljiv fudbal kiji je krunisan sa čak sedam pogodaka. Na kraju ubedljiva pobeda pripala je domaćinima koje su u ovom meču na najbolji način podesile nišanske sprave. Centralna figura bila je Julija Popović koja je za samo dva minuta dva puta zatresla mrežu Mačvanke. Centarfor ekipe iz Dublja Anđelka Gajić je posle samo tri minuta uspela da savlada golmana Galu Stanković. Bilo je to 2.1 a do kraja prvog dela susreta još dve lopte završile su iza leđa golmanke Marine Subotić. Najpre je Gordana Stojanović posle kornera glavom poslala loptu u mrežu gostujuće ekipe a Julija Popović je tri minuta pre odbora postigla svoj het - trik.

 

Julija Popović zadavala velike muke gošćama

U nastavku kapiten Jovana Paunović je posle samo dva minuta raspalila po lopti sa dvadesetak metara i postigla peti pogodak za svoj tim a konačan rezultat delo je Sandre Baščarević jedne od najmlađih fudbalerki Sloge. Na kraju zaslužebni aplauzio igračicama obeju ekipa Slogi pre svega na efikasnoj igri a gošćama na velikom zalaganju tokom meča.

Pionirke kraljevačke Sloge

 

 

Ekipa Mačvanke iz Dublja fofo: STOLE

SLOGA 036 - MAČVANKA 6:1 (4:1)

KRALjEVO: Igralište na Starom aerodromu. Gledalaca 50. Sudija: Srđan Stevanović (Ratina). Strelci: Popović u 13. 14. 31. Stojanović u 22. Paunović u 37. Baščarević u 44. (Sloga 036). Gajić u 17. (Mačvanka). Igrač utakmice: Julija Popović (Sloga 036).

SLOGA Stanković, Stojanović, Aleksandrić, Petrašinović, S. Radosavljević, Paunović, Radović, Drobnjak, Ilić, Baščarević, Popović. Igrale sujoš: Radovanović, Gajović, Spasojević, A. Radosavljević.

MAČVANKA: Subotić, Jokičić, Mitrović, Mihajlović, Janković, Rosić, Teodorović, Japranin, Gajić, Bajunović, Mažar. Igrale su još: Lazarević, Mandić, Manojlović.