XS
SM
MD
LG

Odbojkaši šumadije priremaju se u parku Bukovičke Banje za nastup u Drugoj ligi Centar

Odbojkaši „Šumadije“ , posle odličnih rezultata ostvarenih u prošloj sezoni , kada su u konkurenciji 10 ekipa Druge odbojkaške lige Centar , zauzeli visoko četvrto mesto i kratkog odmora koji su imali započeli su pripreme za novu takmičarsku sezonu.

Uprkos pdatku da su u minuloj sezoni , napočetku iste , krenuli sa ambicijom da sačuvaju ligaški status , ekipa i treneri , trudom , radom , zalaganjem i znanjem bila je u prilici da nekoliko kola pre kraja takmičenja ozbiljno pomrsi i račune vodećim timovimaVGSK iz Velikog Gradišta i Mladenovca , čiji su odbojkaši zauzeli vodeće pozicije na kraju izuzetno zanimljivog prvenstva.

U međuvremenu , od završetka sezone , bilo je malo vremena za odmor , a uprava kluba , stručni štab kao i sami igrači , nakratko su bili i na mukama u smislu da je trebalo odlučivati da li je klub kadaar u finansijskom i svakom drugom smislu da pozitivno odgovori na ponudu čelnika Saveza da se aranđelovačka Šumadija zahvaljujući reorganizaciji lige uključi i u viši rang takmičenja.

OK Šumadija iz Aranđelovca - prošle sezone četvrtoplasirani u II ligi Centar

S obzirom da je rok za donošenje takve odluke bio poprilično kratak , i da se nisu pronašla adekvatna rešenja doneta je ispravna , i u datim okolnostima, jedina moguća prava odluka da i u takmičarskoj sezoni 2016/2017 OK Šumadija nastupi u drugoj ligi Centar.

Trener Stefan Antelj , u drugoj nedelji rada sa ekipom ne krije zadovoljstvo zalaganjem igrača i njihovom željom da se nametnu već od prvog dana okupljanja ekipe za novu takmičarsku sezonu. Njegova očekivanja jesu da u dugoj sezoni koja sledi da tim napravi novi iskorak i za nijansu bolji plasmaan u odnosu na predhodnu , uz napomenu da je siguran da će igrači i stručni štaba , kao i sezonu ranije , dati sve od sebe na terenu da se to i desi.

U kratkoj izjavi za Regionalnu Radio Televiziju „Sunce“ iz Aranđelovca , Antelj kaže da prve taakmičarske utakmice njegov tim očekuju u septembru mesecu kada će OK Šumadija nastupiti u Kupu , dok se početak prvenstvene trke očekuje tek od polovine oktobra meseca...

Prilog Regionalne Radio Televizije „Sunce“ iz Aranđelovca