XS
SM
MD
LG

Članovi konjičkog kluba Aranđelovac fantastični na Balkanskom kupu

Na trećoj trci Balkanskog kupa u daljinskom jahanju članovi Konjičkog Kluba Aranđelovac Miloš i Dejan Matić sa Alisom i Klarom trijumfovali u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji. U generalnom plasmanu nakon završetka ovogodišnje sezone, kod seniora Miloš drugi, a Dejan kod u konkurenciji juniora osvojio prvo mesto.

Teška, zahtevna i zanimljiva staza u Nišu - detalj sa trke iii kola Balkanskog kupa u daljinskom jahanju

U debitantskoj sezoni u okviru Balkanskog kupa u daljinskom jahanju dva jahača Konjičkog Kluba Aranđelovac ostvarili su neočekivano dobre rezultate u debitantskoj sezoni. Dva brata, Miloš i Dejan Matić svoju i formu njihovih konja, potvrdili su i na trećoj trci u okviru Balkanskog Kupa u daljinskom jahanju koja je 07. avgusta održana u Nišu. Na izuzetno zahtevnoj stazi Miloš Matić je u konkurenciji seniora na svojoj Alisi prvi prošao kroz cilj dok je njegov mlađi brat Dejan sa svojom Klarom trijumfovao u juniorskoj konkurenciji.

Miloš Matić i konj Alisa , KK Aranđelovac, prvi u Nišu, drugi u generalnom plasmanu

Poslednja trka u okviru ovog takmičenja održana je na terenima Gornjeg Međurova u okolinii Niša a pored več pomenutog Miloša Matića koji je na Alisi trijumfovao, na pobedničkom postolju kao drugoplasirana našla se Marina Gunjača na Akbaaru iz Konjičkog Kluba "MBM dok je treće messto Maši Ognjenović i Vuku iz Konjičkog Kluba "Kremen".

Dejan Matić-KK Aranđelovac, najuspešniji junior u društvu trenera kluba i člana UO SKSS-ofd Jelene Obradović

Kod juniora uz prvo mesto Dejana Matića iz Konjičkog Kluba Dejan "Aranđelovac" koji je trijumfovao na Klari , odlično vreme ostvarila je drugoplasiranja Katarina Radaković sa Baćuškom i Tara Ilić sa Čirokijem,obe iz Konjičkog Kluba "MBM". U kategoriji dece , najuspešniji su bili Željana Marinković i Endles iz Konjičkog Kluba "Nonius". 

Maša Ognjenović -KK Kremen,najuspešnija seniorka

Nakon tri kola balkanskog kupa u daljinskom jahanju,u kome su se takmičari nadmetali na stazama u Novom Sadu, Pančevu i Nišu na distancama od 10 do 80kilometara u generalnom plasmanu najuspešniji su Maša Ognjenović sa Vukom iz K.K."Kremen" u kategoriji seniora , najuspešniji junior balkanskog kupa u daljinskom jahanju je Dejan Matić sa Klarom iz K.K."Arandjelovac" , dok je u kategoriji dece najuspešnija Željana Zdravković sqa Endlesom iz K.K."Nonius".

Učesnici trke u Nišu

U balkanskom kupu u kategoriji seniora plasirani su Miloš Matić i Alisa iz K.K."Aranđelovac", Marina Gunjača sa Akbaarom K.K."MBM".

Željana Zdravković, KK Noinus , najuspešniji takmičar u kategoriji dece



U kategoriji juniora Katarina Radaković sa Kadinom i Baćuškom iz K.K."MBM" i  Iva Mioč sa Zevsom K.K."Kremen". U kategoriji dece drugo i treće mesto dele Mateja Đurđević sa Čirokijem K.K."MBM", Isidora Duvnjak i Suzi k.k."Kremen".

Prilog Regionalne Radio Televizije “Sunce” iz Aranđelovca

Fotograije: Savez za konjicki sport Srbije - OFD

Izveštaj sa takmičenja na zvaničnom sajtu Savez za konjicki sport Srbije - OFD:

Generalni plasman u okviru Balkanskog Kupa u Daljinskom jahanju