XS
SM
MD
LG

Tanja Đapić verna Vojvodini

Uprkos prividnom zatišju zbog pauze u prvenstvu, u Vojvodini je ovih dana vrlo dinamično. Naime, rukovodstvo kluba uveliko radi na formiranju ekipe za narednu sezonu. Privode se kraju pregovori sa potencijalnim pojačanjima, a prvi posao uspešno je okončan. Reprezentativka Srbije i učesnica proteklog U17 Prvenstva Evrope, Tanja Đapić, stavila je potpis na ugovor sa ŽFK „Vojvodina“ i tako rešila sve dileme oko nastavka svoje karijere. Ova sjajna čuvarka mreže, naprosto je eksplodirala u drugom delu proteklog šampionata Srbije i jedna je od najzaslužnijih za istorijski plasman „crveno-belih“ u plej of i osvajanje trećeg mesta.

-„Uopšte nisam imala dilemu oko toga u kojem klubu ću igrati naredne godine. Istina, imala sam nekoliko konkretnih ponuda od domaćih klubova, ali sam još tokom protekle sezone donela čvrstu odluku da ne idem iz Vojvodine. Atmosfera u klubu je na najvišem nivou, ljudi koji ga vode su ozbiljni, imaju viziju, a što je najvažnije, ne daju lažna obećanja.
Igrački sam napredovala, stekla afirmaciju, došla do dresa „A“ reprezentacije, a velika želja mi je, da budem deo ekipe koja će biti ozbiljan kandidat za najviši plasman“.-zaključila je (nova) stara „ministarka odbrane“ Vojvodine, Tanja Đapić.

Tanja Đapić u dresu reprezentacije Srbije