XS
SM
MD
LG

Crnogorka kao kineski zid

Fudbalerke novosadske Vojvodine, po četvrti put u utakmicama plejofa, ostale su neporažene. Utakmica protiv petostrukog utastopnog šampiona Srbije, završena je nerešenim rezultatom 1 : 1.

Divovsku borbu sa napadačima Spartaka, vodila je odbrana „crveno-belih“, a pored fantastične Tanje Đapić na golu, istakle su se i mlade štoperke, 16-godišja Anastasija Nikolić i dve godine starija reprezentativka Crne Gore, Maja Mićunović.
Stasita Nikšićanka hvali timski duh svoje ekipe i ističe :

-Ušle smo u utakmicu sa željom da našim navijačima i sportskoj javnosti pokažemo da osvojen bod u Subotici nije bio plod slučajnosti. Iako smo mlade, nije nas savladala trema niti respekt prema daleko iskusnijim i poznatijim igračicama Spartaka. Anastasija i ja, nismo imale striktna zaduženja od trenera da čuvamo određenu igračicu, već smo, kako je situacija na terenu nalagala, naizmenično preuzimale Ngasku i Milenu Nikolić. Dovoljan je bio jedan trenutak nepažnje da nas Ngaska kazni i dovede Spartak u vođstvo, ali na našu sreću, u drugom poluvremenu smo došle do rezultatskog poravnanja. Do kraja susreta smo uspele da sačuvamo svoju mrežu i ostanemo neporažene. Ovaj bod u rezultatskom smislu i nije nam toliko važan, koliko činjenica da iz utakmice u utakmicu napredujemo i igramo sve bolje.-zaključuje Maja Mićunović.

Maja Mićunović


Vojvodina 4 : 5 Crvena zvezda
Mašinac 0 : 0 Spartak
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Spartak 12 8 4 0 28
2 Mašinac 12 6 4 2 22
3 Crvena zvezda 12 2 3 7 9
4 Vojvodina 12 0 5 7 5