XS
SM
MD
LG

Kup Srbije: Vojvodina nišani polufinale

Odlična izdanja i sjajni rezultati fudbalerki Vojvodine u plejofu SLS za žene, uslovili su, da se u taboru „crveno-belih“ podigne nivo samopouzdanja i optimizma pred prvu od tri utakmice sa Crvenom zvezdom, koje će se, do kraja takmičarske sezone,  odigrati u okviru Kupa Srbije i prvenstva.
Bez sumnje, duel ova dva rivala u ¼ finalu najmasovnijeg domaćeg takmičenja je najvažniji sa gledišta obe ekipe. Vojvodina želi potvrdu dobre forme i plasman među 4 najuspešnije ekipe u Kupu Srbije, što bi predstavljalo najveći uspeh kluba u seniorskoj konkurenciji.
Pouzdanog  desnog  beka  Novosađanki, Zlatu Milanović, očekuje velika borba protiv izuzetno brzih i opasnih napadača tima sa stadiona „Rajko Mitić“.

-Naša forma i rezultati u prethodnim utakmicama, daju pravo na optimizam, ali ne letimo u nebo. Znamo da nas u subotu očekuje protivnik koji, isto kao i mi, želi plasman u ½ finale i nesumnjivo ima kvalitet da to i ostvari. Ko će na kraju slaviti, zavisiće od mnogo faktora. Crvena zvezda nije ekipa koja će doći da se brani, naprotiv, sigurna sam da će nas napasti od prvog minuta. Mirela Tenkov, Dina Blagojević i ostale igračice Beograđanki su u stanju da kazne svaku protivničku grešku, a na nama je težak zadatak da to osujetimo. Potrebna je maksimalna koncentracija u toku svih 90 minuta. Mislim da će se presudna bitka voditi na sredini terena, a upravo tu vidim našu šansu. Ukoliko Trajkovićeva, Jonovićeva, Savanovićeva i Trbojevićeva, uspeju da nametnu naš stil igre sa velikim posedom i brzim protokom lopte, možemo se nadati pozitivnom ishodu utakmice. Nadam se da će tribine biti dobro popunjene našim navijačima, kojima u ime cele ekipe, mogu da obećam, bespoštednu borbu do poslednjeg sudijskog zvižduka.-zaključila je Zlata Milanović.

Utakmica ¼ finala Kupa Srbije ŽFK Vojvodina-ŽFK Crvena zvezda, odigraće se na terenu FC „Vujadin Boškov“, u subotu, 23.04.2016. sa početkom u 17:00 časova.
Ulaz je slobodan.


Vojvodina 4 : 5 Crvena zvezda
Mašinac 0 : 0 Spartak
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Spartak 12 8 4 0 28
2 Mašinac 12 6 4 2 22
3 Crvena zvezda 12 2 3 7 9
4 Vojvodina 12 0 5 7 5