XS
SM
MD
LG

Prijateljska utakmica: Temnić - Mladost (DK) 8:1

Visoka pobeda Varvarinaca koji su još jednom pokazali da će biti glavni kandidati za put u srpskoligaški karavan. Iako gosti nisu bili ozbiljan protivnik, domaći su izveli nekoliko sjajnih akcija, a da je u drugom delu mister promasaj Acković bio malo precizniji mreža bivseg golmana Temnića Nešića bila bi dvocifrenim rezultatom išarana. Treba reći, da gosti čiji predsednik Slavoljub Stefanović ističe kandidaturu za najviši plasman nisu pokazali da bi se to moglo desiti. Što se tiče Temnića predsednik kluba Darko Branković ističe da je prezadovoljan dok njegov šef stručnog štaba Saša Milosavljević kaže: - Ima još puno da radimo... Možda to puno vidimo već u sredu kad u Varvarinu sa početkom od 17 sati gostuje srpskoligaš Ozren.

Strelci: 1:0 Sibinović u 5, 2:0 Mihajlović u 11, 3:0 Nikola Marković u 30, 4:0 Sibinović u 32, 5:0 Nikola Marković u 44, 6:0 Milojević u 50, 6:1 Todorović u 60, 7:1 Acković u 67, 8:1 Acković u 79.  minutu. Stadion Temnića u Varvarinu, gledalaca 300. Sudija: Predrag Živanović (Bošnjane).

TEMNIĆ: Slobodan Marković, ĆosićNikola Boškovac , Stanojević, Antić, Žerjav, Stojković, Nikola Marković, Mihajlović, Sibinović, Simonović. Igrali su još: Gligorijević, Boba Mihajlović, Nikola Savić, Bogdanović, Acković, Aksentijević, Radosavljević, Milojević, Marković, Rajković, Nemanja Boškovac.

MLADOST(DK). Nešić, Marko Jovanović, Branković, Svrzić, Saša Milenković, Dusan Milenković, Petković, Blagojević, Todorović, Ivan Stojanović, Igor Stojanović. Igrali su još: Vasić i Miloš Jovanović.

 

Foto 1: Darko Branković predsednik Temnića i veliko pojačanje Milan Marković

Foto 2: Saša Milosavljević trener ima još dosta da radimo