XS
SM
MD
LG

2 : 0
Poluvreme
1 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
0 0 pre godinu dana
2 komentara
Urednik41
Medjutim jedan od najtapaženijih na utakmici bio je i golman Metalca, Gavrilović, koji je u nekoliko navrata reagovao na vrhunskom nivou i zaustavio većinu protivničkih šuteva na gol na maestralan nacin.
pre godinu dana 0 · 0
Urednik41
Vidjena je prelepa utakmica 22. kolaa u Dragosincima, medjutim plen pripada zasluženo domaćima. Najbolji akteri utakmice u Trišović i golman Gavrilovic iz Metalca, Trišović je unosio mnogo straha u redove Metalca posle mnogo prodora i ima 2 asistencije, ali i golman Metalca koji je u par situacija reagovao na vrhunskom nivou u zaustavio većinu protivničkih suteva na gol na maestralan način.
pre godinu dana 0 · 0

Još uvek je,posle utakmice koju izgubismo,važnije šta su drugi rekli ili uradili.od toga da smo loše igrali i kako će mo protiv Brazila.Baš onako po naški.O tome će se pričati uskoro u "Ruskoj bajci" na RTS-u pošto se znalci vraćaju kući pa će studio biti pun "znalaca"
Vova Vova i još 5 korisnika su tipovali utakmicu
Eto kratko se radovasmo,srpski fudbal je ponovo na svom mestu-na kolenima.Mediji,naročito rts se ovih dana više bave vanfudbalskim nego događanjima na terenu.Važno im je kakve su boje dresovi hrvatske,šta pevaju kako izgledaju samo ne to da su nokautirali Argentince.Važno je proširiti malo mržnju pričama o nekim navodnim provokacijama naturalizovanih švajcaraca,orlovima,pričati o biografiji nemačkog sudije i njegovom ne-postojećem penalu ..... Samo nije važno to da ta naša ekipa poslednjih godina i kad pobeđuje i kad gubi to čini bez igre,njenim preskakanjem kao u poslednjim minutima,jer nema odavno vođu ,dirigenta na sredini možda još iz vremena Piksija ako pričamo o srpskim fudbalerima.Nemoguće je da nisu fizički spremni,a trče samo na mahove,znači li to da neće,fali li im motivacija.Razni treneri nazovi stručni ljudi neće da pričaju o manama naše igre,pričju lepo kad pobedimo a posle poraza ne znaju šta bi pametno rekli.Samo treba pogledati fifa statistiku sa sinoćne utakmice i sve će biti jasno.
Hammer16 Hammer16 i još 1 korisnika su tipovali utakmicu