XS
SM
MD
LG
24.02.2013 S.Blagojević

Prijateljska utakmica: Juhor - Jedinstvo (Paraćin) 1:2

Odlična fudbalska predstava dva zonaša koji u proleće pretenduju na najviši plasman u Pomoravsko-Timočkoj zoni. Mnogo se trčalo , stvoreno je dosta šansi a domaći su poveli u 15. minutu preko Petkovića koji je izveo slobodan udarac , golman gostiju Ostojić je nespretno reagovao i lopta mu se kroz noge izmigoljila u mrežu. Gosti su izjednačili u 31 minutu posle odličnog kontranapada, centrirao je Gajić a Milčić iskusno na drugoj stativi poslao glavom loptu u mrežu. Domaći nešto agilniji u prvom delu propuštaju potom dve odlične šanse preko Slađana Rajkovića I Šljivića pa se na odmor odlazi nerešenim rezultatom. U 67. minutu do tada nešto bolja ekipa Jedinstva u drugom delu dolazi u vođstvo preko rasnog strelca Brankovića koji je majstorski savladao Maksimovića. Domaći ponovo preuzimaju inicijativu i atakuju ka golu gostiju ali ipak najbolju šansu drugog dela propušta napadač gostiju Matejić koji iz neposredne blizine glavom pogađa golmana Pešića umesto gol.

Strelci: 1:0 Petković u 15 , 1:1 Milčić u 31, 1:2 Branković u 67. minutu. Stadion Juhora u Obrežu, gledalaca 100. Sudija Milan Svrzić (Varvarin). Opomenuti igrači: Dušan Ćosić (Juhor).
JUHOR: Maksimović, Sibinović, Milojević, Mladenović Ćosić, Žerjav, Slađan Rajković, Jezdić, Cvejić, Petković, Šljivić. Igrali su još: Pešić, Marković, Antonijević, Tomić, Didić, Radević.
JEDINSTVO: Ostojić, Gajić, Trifunović, Vučković, Milutinović, Stojanović, Mitić, Milčić, Urošević, Marković, Branković. Igrali su još: Milošević, Vukša, Dašić, Tanić, Milenković, Anđelković, Jovanović, Cvetković, Antonijević i Matejić.

Na slici: Desno Slađan Rajković zimsko pojašanje Obrežana igra sve bolje