XS
SM
MD
LG

Radatoviču srebro i bronza

Trojica najuspešnijih juniora u pojedinačnoj konkurenciji - foto: KK Vojvodina

Pojedinačno prvenstvo Srbije u kuglanju za mlađi uzrast održano je u kuglani Banje Junaković kraj Apatina, a Vojvodina iz Bačkog Gradišta imala je dva predstavnika, Gabora Kurcinaka i Hunora Radatoviča. Drugi je imao više razloga za radost, jer se okitio srebrom i bronzom.

U pojedinačnoj konkurenciji pobeduio je Ilija Jevremović iz Beograda, koji je oborio 631 čunj, a drugo mesto osvojio je Hunor Radatovič sa 597 srušenih čunjeva, dok je treći sa rezultatom 579 bio Ivan Milosavljević, član Slavije iz Kovčice. Gabor Kurcinak je osvojio peto mesto sa samo dva čunja manje od trećeplasiranog.

Ilija Jevremović je osvojio prvo mesto i u kombinaciji sa rezultatom 1.292, drugi je bio njegov klupski kolega iz Beograda Mateja Šakić (1.193), a treće mesto pripalo je Hunoru Radatoviču (1.187). Peto mesto osvojioje Sebastijan Magda, član Jedinstva iz Novog Bečeja (1.173), a   sedmi je bio Gabor Kurcinak (1.166).

Narednog vikenda Vojvodina gostuje Hajduku iz Kule, a meč osmog pretposlednjeg kola jesenje polusezone Prve lige grupa Vojvodina odigraće se u Vrbasu.

V. Jankov