XS
SM
MD
LG

Stoni tenis: Srpke juniorke u četvrtfinalu u parovima u Vrnjačkoj Banji

VRNjAČKA BANjA, 6. oktovbar (Info centar).- U takmičenju parova na “Srbija jut openu 2012” u Vrnjačkoj Banji, samo su srpske juniorke uspele da dođu do četvrtfinala. Maksuti i Savić su savladale druge nosioce belorusku i rusku kombinaciju, a za ulazak u polufinale igraju protiv velškog para sestara Filips. Par Fenjveši – Tružinski igraju za ulazak u polufinale protiv mađarskog para Imre – Nagipal. Iznenađenje je ispadanje ruskog para kao trećeg nosioca od rumunskog para Diakonu- Lupu.

U konkurenciji juniori u parovima, naši nisu uspeli da izbore ulazak u osam najboljih. Jovičić i Strugarević izgubili su od ruskog para Černov i Švec, Katić i Popović izgubili su od engleskog para Dauning i Volker, a rumunski par Dan i Spelbuš je bio bolji od našeg para Halas, Nađnemedi.

Kod kadetkinja u igri parova, za ulazak u osam par Jokić-Šurjan izgubio je od drugog nosioca kombinacije para Ja (SAD) i Singerorzan (Rumunija), a par Halas - Vignjević je u petom setu na razliku16:14 izgubio od francuskog para.

Ni u konkurenciji kadeta u parovima nije bilo uspeha. Naš par Jovanović – Vlajković izgubio je za ulazak u osam od ruskog para Čapligin- Ivonin.

Od svih naših juniora jedino je Valentin Nađnemedi prošao grupe i za ulazak u šesnaest igra sa Kostea Adrianom iz Rumunije.