XS
SM
MD
LG

Pionirska liga Jablaničkog okruga: Bobište - Pusta Reka 0:0

Dobra fudbalska predstava vidjena je danas na igralištu u naselju Bobište koju su prikazali pioniri Bobišta i gosti iz Bojnika. Utakmica je počela zatvorenom igrom domaćina ali su domaći imali dve odlične šanse u prvih petnaestak minuta. Odlični centarfor domaćih Stefan Stoiljković dva puta je pravio dar mar u odbarani gostiju i kada su svi videli loptu u mreži u odsudnim trenucima od njega je bio bolji golman Puste Reke Mladenović. Nakon toga terensku nadmoćnost imaju gosti prvoplsirani tim na tabel, ali danas igrač utakmice golman domaćih Stefan Milenković činio je čuda na golu bio je nesavladiv.
Drugo poluvreme krenule je ofanzivom Puste Reke ali štoperski par domaćih Tasić - Stanojević bili su neprelazni, a podršku su im davali bekovi Miljan Stojanović i Marko Sokolović. Imali su pioniri Bobišta  i svojih šansi u drugom poluvremenu. Beležimo odličnu šansu glavom Voštića pa Lazara Stoiljkovića, ali je rezultat ostao nepromenjen.

Bobište – Gledalaca: 50. Sudija: Stojković (Grdelica).
BOBIŠTE:Milenković, Stojanović, Sokolović (Stamenković S),  Stanojević, Tasić, Simijonović (Stamenković B), Cvetković, Stojković, Voštić, Kostadinović (Zlatanović), Stoiljković.
PUSTA REKA: Mladenović, Jović, Radojičić, Andjelković (Ibraimović), Ivković, Djenić, Stanišić (Azirović), Jovanović, Asanović, Ilić, Stanišić.