XS
SM
MD
LG

Janković pomaže Gigoviću

Stručni štab Radnika iz Bijeljine je na početku zimskih priprema pojačan Stefnom Jankovićem koji je poslednjih 15. mjeseci proveo u Vojvodini. Janković je radio u stručnom štabu Omladisnkog pogona ''Voše'', koji su jesenji prvaci Srbije, da bi poslednjih šest mjesci prije dolaska u Radnik proveo u stručnom štabu prvog tima Vojvodine. 

Davdesetsedmgodišnji Stefan Janković trenutno pohadža školu u Fudbalskom savezu Srbije, za sticanje ''A'' licence.

- Veoma sam počastvovan dolaskom u Radnik, gdje sam osjetio jednu pravu domaćinsku atmosferu. Drago mi je da su ljudi u Radniki prepoznali moj rad tu prvenstveno mislim na šefa stručnog štaba Mladena Žižovića, te generalnog direktora kluba Nebojšu Tomića koji su insistirali na mom dolasku. Pored Kikinde u kojoj sam odrastao i Novog Sada u kojem živim, Bijeljina je faktički moj grad, jer u Semberiji imam dosta familije za koju sam usko vezan. Iskreno vjerujem, da ću svojim radom da se dokažem i ovde, zaje dno sa stručnim štabom kako bi se naša ekipa što bolje spremila za nastavk proljećnog dijela sezone - istako je pomoćni trener u Radniku Stefan Janković.

Stefan Janković će u stručnom štabu Radnika je na mjestu prvog pomoćnika treneru Maldenu Žižoviću, a specijalista je po pitanju analize protivnika, ali i igra sopstvenog tima uz pomoć video tehnike, ideja mu je da taj vid trenerskog iskustva koji je imao u Vojvodini prenese i u redove semberskog premijeligaša.