XS
SM
MD
LG

Zvzeda igra na oranici

Izabranici Vladana Milojevića odradili su trening na stadionu Spartaka iz Trnave, gde će sutra od 20:30 časova odigrati jedan od najvažnijih mečeva u sezoni, jer će odmeriti snage sa slovačkom ekipom u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Sunčano i izuzetno toplo vreme dočekalo je fudbalere Crvene zvezde kada su od 19:30 časova izašli na teren. Trideset stepeni i odsustvo vetra naterali su naše fudbalere da mnogo češće potežu za osveženjem tokom poslednjeg treninga pred meč sa Spartakom.

Poslednja provera fudbalera Crvene zvezde pred meč na najmodernijem stadionu u Slovačkoj, stadionu Anton Malatinseho otpočeo je uobičajenim istrčavanjem u kombinaciji sa vežbama, kako bi se igrači dobro zagrejali pred naporan rad koji ih je očekivao. Odmah potom prešlo se na rad sa loptom. Naši igrači su u paru, na kapicama obeleženim delovima terena, ispunjavali zadatke sa loptom. Potom su izabranici Vladana Milojevića uneli gol i napravili skraćen teren na kome su, kao i pred svaku evropsku utakmicu, odigralo partiju "rukometa" gde su se takmičili crveni protiv žutih. Mnogo efektnih golova i još više smeha bili su jasan pokazatelj da u našoj ekipi vlada odlična atmosfera i da naši igrači puni samopouzdanja dočekuju sutrašnju utakmicu.

Stadion Spartaka, izuzetno moderan, sa tržnim centrom i mnoštvom kafića u svom sklopu, otvoren je 2015. godine. Njegovo renoviranje trajalo je dve godine, a od starog stadiona ostala je samo jedna tribina. Odličan utisak koji ostavlja spoljašnjost, nažalost, umanjuje teren koji je u vidno lošem stanju.

Ipak, naši fudbaleri na to nisu obraćali pažnju, već su nastavili sa uvežbavanjem taktike kako bi sutra zabeležili pobedu i doneli veliku radost svojim navijačima.
 

 

Prema pisanju lokalnih medija u Trnavi vlada veliko interesovanje za ovu utakmicu, što nagoveštava da će čitav kapacitet stadiona od 19 460 mesta sutra od 20:30 biti ispunjen. Kao i na svakoj utakmici, i na ovom evropskom gostovanju, naši fudbaleri imaće podršku svojih najvatrenijih navijača.

FK Crvena zvezda 

stadion u Trnavi