XS
SM
MD
LG
07.02.2011 A. Daišević

Prijateljska utakmica: Sloga (K) - Mladost (L) 1:3

Više puta odlagan meč kraljevačke Sloge i lučanske Mladosti odigran je na neravnom i raskvašenom terenu u Vrbi nadomak Kraljeva. Domaćin je pokazao zavidnu pripremljenost, imao, naročito u prvom poluvrmenu, više od igre, ali kardinalne greške "belih" omogućili su Lučancima trijumf. Prva prilika za gol bio je napad Sloge u 29. minutu kada je u šesnaestercu gostiju oboren Memedović. Siguran sa bele tačke bio je Vlašić. Kada se činilo da će kraljevački srpskoligaš na odmor otići sa prednošću, gosti su izveli slobodan udarac iskosa,a napadač Sloge Đurović, u želji da pomogne svojoj odbrani, loptu je glavom smestio iza leđa nemoćnog Nastića.

U drugom delu dosta trčanja, ali bez pravih prilika. Kapiten Sloge Babić i vratar Nastić se u 67. minutu nisu najbolje razumeli,a lucidni Grujičić se sa loptom lagano ušetao u prazan gol domaćih. Imala je posle toga Sloga prilika, igralo se pred golom Mladosti, ali mreža gostiju je mirovala. Vlašićev slobodan udarac, kao i pokušaj Drinića izmamili su uzdahe. U poslednjim sekundama utakmice Lučanci su izveli brz kontranapad,a siguran realizator bio je Bajić za konačnih 1:3. U igri domaćih odličan utisak ostavili su neumorni Miloš Đorđević i njegov imenjak Janićijević, dok je u prvoligašu iz Lučana u prvom poluvremenu dominirao Udovičić,a u nastavku Grujičić. Sloga u sredu igra na Zlatiboru protiv Jedinstvo Puteva,a u subotu u goste joj dolazi Srem iz Jakova. Dan kasnije "beli" će biti gosti Radničkog iz Svilajnca.

Igralište:
FK Partizan u Vrbi.  Gledalaca: 100.  Sudija: Dalibor Trifunović (Kraljevo).  Strelci: Vlašić u 29. minutu (iz jedanaesterca) za Slogu,a Đurović (autogol) u 42., Grujičić u 67. i Bajić u 90. minutu za Mladost.

SLOGA: Nastić, Gobeljić, Miletić, Babić, Vlašić, Đorđević, Rovčanin, Anđelković, Janićijević, Đurović, Memedović.   Još su igrali: Parezanović, Mladenović, Antonijević, Mijailović, Drinić, Čukanović, Prijović.
MLADOST (L): Krznarić, Lazović, Žunić, Milošević, Radovanović, Mijatović, Vasić, Bojić, Milosavljević, Čvorić, Udovičić.   U drugom poluvremenu: Mitrović, Ljubomirac, Žunić, Jovanović, Jeremić, Božić, Avramović, Josipović, Bajić, Grujičić, Udovičić.