XS
SM
MD
LG

Omladinci Donjeg Srema započeli pripreme

 

Žestok ritam trenera Jovanovića

 

   Zimska pauza za omladince Donjeg Srema je okončana. Pod vođstvom trenera Nebojše Jovanovića, mladi fudbaleri pećinačkog prvoligaša započeli su pripreme za nastavak sezone, trenirajući i po dva puta dnevno

  - Za razliku od nekih ekipa, koje su do skoro trenirale, mi smo imali pauzu od dvadesetak dana - kaže trener Jovanović - Morali smo se malo odmoriti od protekle polusezone. Dobro je poznat moj sistem rada: mnogo rada na treninzima, koji će biti vrlo sadržajni i razovrsni. Bazni deo priprema odradićemo pre svih, a kada budu ostale ekipe započele s radom, mi ćemo igrati kontrolne utakmice, uz periode oporavka od njih. U načelu, dogovoreno je 12 prijateljskih utakmica, koje ćemo igrati „po principu“ sreda - subota. Rivali će nam biti, za sada: Teleoptik Čukarički, Crvena zvezda, Brodarac, Lokomotiva (Beograd), OFK Beograd, Radnički (Sremska Mitrovica), Vojvodina, Zemun i Radnički (Novi Beograd)…Svesno smo birali zaista rivale „po meri“, koji će nam pokazati „gde smo i šta smo“. U jednom trenutku, tokom jesenjeg dela sezone, „pucali smo“ i na kvalitetnu ligu Srbije. Sa ovim protivnicima videćemo kako bi se nosili u višem rangu i koliko su naše ambicije svojevremeno bile realne. Respektuemo svakog, ali se ne plašimo. Verujem u svoje igrače i svoj rad.

  Nenad Jovanović, koji poseduje „A licencu, poznat je po velikoj predanosti svoj pozivu. Stalno se usavršava i prati savrena kretanja u fudbalu. Kontrakti s kolegama su svakodnevni.

  - U ekipama s kojim ćemo igrati tokom priprema rade moji prijatelji - nastavlja Jovanović - Mnogi su završili licencu kad i ja. Naravno, pratim rad s mlađim kategorijama u našim klubovima. Posebno mi se sviđa kako je organizovan u našem jedinom, pravom, profesionalnom klubu - Čukaričkom. Dobro i studiozno se radi i u OFK Beogradu, kao i u Vojvodini.

  Za svoj rad, Nenad Jovanović ima podršku čelnika kluba. Igrači se sve više privikavaju na njegov rad i nema sumnje da će tokom nastavka sezone videti „pravi plodovi“ trakvog rada.

 

Žestok rad

Treninzi i u balon sali

Nebojša Jovanović, fudbalski fanatik