XS
SM
MD
LG

Proglašenje najboljih u TO GFS Pančevo: Radulović najuspešniji trener

U prostorijama fudbalskog kluba Arena održana je svečanost u kojoj su TO GFS Pančeva proglasilo svoje najuspešnije članove u prošloj godini. Predsednik Nebojša Petrović - Maradona pozdravio sve goste pre početka svečanosti, a prigodne zahvalnice i knjige, laureatima je uručio predsednik TO FS Srbije Miroljub Ostojić. U konkurenciji seniora za najboljeg je proglašet Siniša Radulović koji je stigao do istorijskog uspeha sa Železničarem plasmanom u Srpsku ligu Vojvodine. Za razvoj omladinskih selekcija za najboljeg je proglašen Nenad Stojčić koji radi sa mlađima u Opovu i Glogonju. Za rad sa najmlađima-školom fudbala, nagrađen je trener iz Dinama Jasmin Ugljić. Svečanosti je prisustvovalo 25 trenera, od preko 70 trenera,koliko broji TO GFS Pančeva.

Najuspešniji treneri TO FSPP - foto: B.Stojkovski

- Pozdravio bih sve kolege i drago mi je da vidim dosta mladih trenera na našem skupu. Naš zajednički posao mora da bude zaštićen i da u svakom klubu na prvom mestu budu treneri i igrači i za to se moramo zajednički izboriti. Danas smo se okupili kako bi obnovili tradiciju koja je godinama postajala u našoj organizaciji, a to je da na kraju godine nagradimo najuspešnije trenere i da se u narednom periodu češće okupljamo - rekao je Petrović.

Posle mini svečanosti upriličen je i seminar na temu „Trendovi razvoja fudbala u radu sa mlađim uzrasnim kategorijama” koji je vodio šef stručnog štaba Železničara Aleksandar Stevanović.