XS
SM
MD
LG

GFS Sombor : Svečano podeljene nagrade najboljima u 2015 godini

Svečanim uručenjem pehara , priznanja, plaketa, zahvalnica, I drugih nagrada, koje je upriličeno u restoranu „Džentlmen“ u Somboru, Gradski fudbalski Savez Sombora je obeležio završetak jedne fudbalske godine,a ovome činu je prisustvovalo preko šezdesetak fudbalera, trenera, funkcionera i fudbalskih radnika iz Sombora i okolnih mesta. Ovom prilikom izabrani su najbolji u svojim kategorijama,a novoizabrano rukovodstvo Gradskog fudbalskog Saveza realizovalo je jednu lepu , novu ideju, koja bi mogla da preraste u tradiciju, da se na ovako lep način obeleži završetak jedne fudbalske godine u opštini.

Nagrađeni na svečanosti povodom završetka 2015 godine

U predivnom ambijentu, uz dobro osmišljen program, i prisustvo gostiju iz drugih Saveza,svečanost je otvorio, i svima poželio dobrodošlicu, Dragan Maksimović-GIGA, predsednik GFS,a prisutnima se obratio i Duško Sekulic, direktor SSG Sombora. Nakon toga su podeljene nagrade najzaslužnijima u 2015 godini.Za najboljeg pionira proglašen je Luka Jančić iz FK Radnički (S),a iz istog kluba su pohvalnice primili omladinac Marko Miletić, i kadet Nikola Vemić. Nemanja Rančić, centarfor OFK Šikara iz Sombora je najbolji fudbaler u 2015 godini, Aleksandar Lazarević, šef struke čonopljanske Sloge je poneo titulu najboljeg trenera , dok je njegov imenjak Bećanović, proglašen za zajboljeg sudiju sa područja ove opštine. Fudbalska ekipa godine je Sloga iz Čonoplje,a hit jeseni je novi član Područne Lige, OFK Šikara iz Sombora. Posebno priznanje za doprinos razvoju fudbala u regiji dodeljeno je Vladimiru Torbici, kapitenu FK Spartak iz Subotice, poniklom u somborskom Radničkom, i bivšem igraču apatinske Mladosti. Gran-pri za najuspešnijeg igrača u 2015 godini pripao je Milošu Kosanoviću, internacionalcu i članu reprezentacije Srbije, koji nastupa u belgijskom Mehelenu.Zahvalnicu za doprinos u razvoju fudbala u opštini dobio je i fudbalski delegat Ostoja Jakšić iz Sombora, koji , sprečen bolešću nije prisustvovao svečanosti, ali mu je zahvalnica naknadno uručena.Specijalnu nagradu za doprinos razvoju fudbala u opštini dobio je Dejan Tepavac iz Čonoplje, direktor firme "Tepkos" i sponzor FK Sloga.

Ova uspešno organizovana fudbalska priredba završena je večerom i dobrom kapljicom ,a prisustni su druženje nastavili u dobrom raspoloženju, i razmenom iskustava približili poglede u realizaciji poboljšanja kvaliteta i popularizacije fudbala u opštini Sombor.

dobro raspoloženje prisutnih pratilo je svečanost u restoranu "Džentlmen" u Somboru

Predsednik GFS Sombor, Dragan Maksimović-GIGA daje izjavu novinarima

Sa pozornošću se pratio izveštaj oficijelne voditeljice programa svečane dodele nagrada

Najbolji fudbaler za 2015 godinu, Nemanja Rančić (OFK Šikara) sa osvo
jenom nagradom

Sto sa fudbalerima, trenerom i funkcionerima Sloge iz Čonoplje bio je pun nagrada ove večeri