XS
SM
MD
LG

Delegiranje MFL i PFL Sombor : Obradović na centru u Ratkovu

Određena su službena lica za utakmice XIII kolo prvenstva Međuopštinske fudbalske Lige, koje se igra u subotu i nedelju 28/29. Marta tekuće godine sa početkom u 15,30 sati. Dva kluba su slobodna u ovome kolu, jer je iz daljnjeg takmičenja izbačena ekipa Panonije iz Lalića.

U subotu igraju u Ratkovu RADNIČKI-PARTIZAN, sudi OBRADOVIĆ, pomoćnici Kuzmanović i Nađ, delegat Kalić.
U nedelju igraju u Aleksi Šantiću : ALEKSA ŠANTIĆ-CRVENKA, sudi KIRŠNER, pomoćnici Malbašić i Vračar P., delegat Karačoni. Veliki Salaš : JEDINSTVI-OFK ŠIKARA, sudi MITROVIĆ, pomoćnici Kesler i Cvenić, delegat Radosavljević.
Sombor : OFK METALAC-JEDINSTVO 1947, sudi ZORAJA, pomoćnici Z. Vračar i Mahotka, delegat Kosanović.
U ovome kolu su slobodni Dinamo i Rastina 1918

 

 

DELEGIRANJE PFL SOMBOR :ZELJKOVIĆU DERBI U ČONOPLJI

  Određene su sudije i delegati  za XVII kolo prvenstva  Područne  Lige, koje se igra  28/29. Marta ove godine sa početkom u 15,30 sati po promenjenom (novom računanju vremena) U subotu igraju u Čonoplji :SLOGA-OMLADINAC(B), sudi ZELJKOVIĆ,pomoćnici Bečanović i Lukić, delegat Knežević. Kruščić : MLADOST-OMLADINAC(D), sudi MOJSOVIĆ, pomoćnici Rakić i Milanović, delegat Milovanović. Stanišić : STANIŠIČ-KULA, sudi MIŠČEVIĆ, pomoćnici Štulić i Vračar, delegat Kekić. U nedelju igraju u Riđici : GRANIČAR-RUSIN, sudi MERDANOVIĆ, pomoćnici Nikolić i Kalapoš, delegat Mak Zoltan. Svilojevo: TEREKVEŠ-POLET, sudi DELIĆ, pomoćnici Laluja i Žarić, delegat Rađević. Bački Monoštor, sudi KEKOVIĆ, pomoćnici Vujić i Sabo, delegat Nimak. Stapar : HAJDUK-BSK, sudi RABRENOVIĆ, pomoćnici Obradović i Haler, delegat Lakić. Kljajićevo : KORDUN-LIPAR, sudi KRSTIĆ, pomoćnici  Perišić i Čičić, delegat Dukić