XS
SM
MD
LG

Omladinci Budućnosti grabe velikim koracima ka vrhu

U danas odigranom meču omladinske lige izmedju Budućnosti iz Ratara i Napredka iz  Markovaca slavila je domaća ekipa rezultatom 3:1, golovima Radojević Miloša u 27. minutu, Milana Markovića u 52. minutu i Marka Dimitrijevica u 79. minutu. Tokom celog meča bolja igra domaćina, koju su uspeli da pretvore u pobedu i nova tri boda. U prvom poluvremenu ekipa Budućnosti imala je terensku inicijativu i stvorila je dosta šansi, ali je realizovala samo jednu. Gol je postignut iz kontre, loptu je presekao Miloš Jokić zatim je poslao ka Milanu Markoviću, koji je glavom loptu spustio na nogu Milošu Radojevic a ovaj rezantnim udarcem po zemlji savladao golmana gostiju. Tokom prvog poluvremena padala je jaka kiša, ali nije omela nijednu ekipu.
Igrači Budućnosti u drugo poluvreme su ušli malo odmorniji i agilniji, pa su svoju prednost povećali u 52. minutu golom Milana Markovića, na asistenciju Miloša Jokića koji je opet presekao akciju gostiju. Nakon drugog postignutog gola domaći igrači su kontrolisali tempo utakmice, ali su na žalost  vernih simpatizera primili gol u 70. minutu. Fudbalere Budućnosti nije omeo primljen gol, već su opet nastavili sa napadima što je urodilo postizanjem veoma lepog i efektnog pogotka. Milan Marković je veoma dobrim centraršutom pronašao rezervistu Marka Dimitrijevića kojem je lopta pala na volej i sa šest metara neometan je sproveo u mrežu gostiju.
Fer i korektna igra obe ekipe, a najbolji pojedinac susreta bio je igrać domaće ekipe Milan Marković. Ekipa Budućnosti narednu utakmicu igra u gostima protiv ekipe Šumadije iz Azanje.