XS
SM
MD
LG

Brat Albanskog premijera Orfi Rama aktivirao zastavu Velike Albanije iz lože pa je večeras uhapšen

U 40. minutu došlo je do nemilih scena, kojih su se svi pribojavali. Prvo su uletele baklje na teren, a onda je albanska zastava letela iznad terena na posebnoj letelici kojom se upravlja daljinskim upravljačem i ima visok domet.,doletela je sa severo-zapada što je izazvalo burne reakcije publike. Stefan Mitrović je uspeo da skine tu zastavu i kada se činilo da je sve gotovo - tek je počelo! Albanski igrači su se zaleteli na njega kako bi uzeli zastavu, pa je došlo do tuče igrača.

Veliki broj policajaca obezbedjivao je utakmicu

Uletelo je i nekoliko navijača, pa je došlo do nereda i prekida meča pošto je sudija Etkinson pozvao fudbalere da odu u svlačionicu. Trajale su duge konsultacije  delegata Holandjanina Harina Bina i posmatrača iz Nemačke sa sudijom Etkisonom i nasom delegacijom pa je postignut dogovor da se utakmica nastavi ali delegacija Albanije nije dozvolila da njeni igrači izadju na teren imala je uslov da se isprazni stadion Partizana pa je sudija Etkison odsvirao kraj.

Zastava Velike Albanije koju je aktivirao Orfi Rama usled čega je usledio prekid

 

                                              Brat albanskog premijera aktivirao Dron i uhapsen

 

Orfi Rama, brat albanskog premijera Edija Rame, uhapšen je večeras u VIP loži stadiona Partizana pod osnovanom sumnjom da je organizovao i rukovodio incidentom sa albanskom zastavom posle kojeg je prekinuta fudbalska utakmica reprezentacija Srbije i Albanije.

Poznati navijač Crvene zvezde Ivan Bogdanov medju prvima utrčao u teren

 

Dik Advokat izveo je sledeći tim:Stojković, Ivanović, S. Mitrović, Nastasić, Kolarov, Gudelj, Matić, Z. Tošić, Tadić, Đuričić, Lazović. Selektor Albanije Đovani de Bjazi opredelio se da meč počnu: Beriša, Lila, Hisaj, Agolji, Mavraj, Lenjani, Cana, Kukeli, Džaka, Abraši, Balaj.