XS
SM
MD
LG
10.03.2009 communis.rs

Nike Pilates Day: Majkl King gost Beograda

U Beogradu je u nedelju 08. marta, u hotelu Zira, održan Nike Pilates Day, na kome je predavač bio najistaknutiji Pilates instruktor Majkl King, osnivač Pilates instituta u Ujedinjenom Kraljevstvu, i internacionalni prezenter preko 30 godina.
Majkl King je učestvovao u izradi nacionalnih standarda edukacije pilates tehnike u svojoj zemlji. Učenici Majkl Kinga su podjednako posvećeni izvornoj tehnici Jozefa Pilatesa kao i njenom razvijanju i unapređenju kroz svakodnevni rad i praksu. Pored toga, rad sa mnogim poznatim svetskim zvezdama potvrđuje njegovu reputaciju.
Generalni sponzor ovog događaja bio je ekskluzivni distributer Nike-ja u Srbiji, Delta Sport Grupa, a organizator fitnes klub Star. U duhu nove NikeWomen kampanje Jaka svaki dan, Nike je ovaj događaj organizovao upravo na Dan žena i kroz edukaciju Pilates instruktora u Srbiji pomogao svima koji vežbaju da poboljšaju i unaprede kvalitet svog života kroz pilates vežbe.
Aleksandra Mihajlović, PR and promotion officer Delta Sport Grupe, istakla je da joj je izuzetno drago što je Delta Sport Grupa bila generalni sponzor ovog događaja, i da se nada da će ovaj događaj uticati na to da kvalitet vežbi u Srbiji bude na istom nivou kao i u inostranstvu.

Foto izveštaj

Tening u hotelu Zira

Majkl King