XS
SM
MD
LG

Prijateljska utakmica: Inđija - Donji Srem 1:0

Fudbaleri Inđije ubeležili su prvu pobedu u ovogodišnjem pripremnom periodu. Savladan je Dunav iz Starih Banovaca, drugoplasirana ekipa Srpske lige – grupa Vojvodina. Igralo se na terenu sa veštačkom podlogom Kuće fudbala u Staroj Pazovi. Snažan vetar i niska temperatura onemogućavali su aktere utakmice da prikažu kvalitetniju i gru.

 

Trener Miloš Veselinović kao i njegov kolega na suprotnoj strani Mihajlo Bošnjak mogu ipak biti zadovoljni angažovanjem, požrtvovanošću, borbenošću i disciplinom igrača.
 
Jedini pogodak na utakmici postignut je na samom piočetku susreta, već u 6.minutu. Vuković je odlično izveo slobodan udasrac sa nekih 20 metara od gola Starobanovčana.
 
Lukav udarac  iznenadio odbranu protivničke ekipe, lopta je prevarila golmana Jovišića i odsela u nebranjenom delu mreže.
 
I u ovoj utakmici zapaženo je dosta novajlija koji su se svojski trudili da se nametnu stručnom štabu inđijskog prvoligaša u nameri da postignu dogovor o angažovanju za naredni takmičarski period. 
 
Inđija je nastupila u sastavu: Matović, Knežević, Stanković, Jović, Simonović, Kovačević, Bosančić, Mojović, Vuković, Basrak, Lemajić.
 
Igrali su još: Stanivuković, Dunjić, Vujasin, Popović, Onjilo, Varga, Bijelić, Krstić, Dimitrić, Ivković, Tamburu.  
 
Pred oko 50 gledalaca utakmicu je sudio Đorđe Maksimović iz Inđije. Naredni prijateljski susret Inđija će odigrati u sredu 5.februara, ponovo na terenu sa veštačkom podlogom u trening kampu FS Srbije u Staroj Pazovi. Protivnik će biti Banat iz Zrenjanina.