XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
"Sveti Stefan" bez sreće u derbiju

Po lepom vremenu i odličnom terenu u nedelju 21.marta, viđena je vrlo dobra igra gostiju koji su imali ogromnu podršku oko 300 gromoglasnih navijača iz Slanaca. Gosti su nadigrali lidera u svim elementima igre, pa ako je neko gledao sa strane pomislio bi da je Sveti Stefan lider a ne domaćin.
Izgarali su momci trenera Petrovića, stvarali šanse ali su domaći prvi došli u vođstvo posle više nego očiglednog ofsajda Pejčića koji se nalazio i iza leđa golmana Bajskog, no pomoćni sudija Aleksić je ostao nem. Rezultatom 1:0 završen je prvi deo.

Već na početku drugog dela počeo je juriš gostiju koji je saterao domaće da se brane i nisu prelazili centar. Do izjednačenja dolazi u 53. minutu posle solo prodora Gorana Gajića koji smešta loptu kroz noge bespomoćnom golmanu Cvejiću. Domaći su preskakali sredinu terena i dugim loptama pokušali da nađu napadače, iz jedne takve akcije Čolić ruši Kocića ispred šesnaesterca a ovaj se baca unutar, a sudija jedva čeka da svira penal za domaće.
Siguran realizator najstrože kazne Stojković, dovodi domaće u vođstvo u 57. minutu. I zatim sledi majstorija igrača Svetog Stefana, igrao se 63. minut, posle odličnog dodavanja Ćebića do Marjanovića ovaj odlično centrira i pronalazi Krunića koji u stilu vrhunskih majstora ovog sporta glavom zakucava u suprotan golmanov ugao i izjednačuje rezultat, lep rođendanski poklon za ovog skromnog momka koji nije imao sreće da stavi šlag na tortu pobedom nad liderom.
Sudija je počeo da secka igru i ne svira faulove za goste pa su domaći to iskoristili i iz jedne gužve uz dosta sreće preko Kocića u 73. minutu došli do pobede. Posle tog gola domaći igrači su počeli da se prenemažu po terenu simulirajući povrede i odugovlače da bi prošlo vreme. U tom odugovlačenju prošlo je skoro deset minuta. Sudija nije produžio igru ni minut i jedva je čekao da završi ovu utakmicu.
O sudijama ne treba puno pričati osim da su ostali na piću i večeri sa domaćinima, pa prosudite sami kakvo je bilo suđenje. Iako su izgubili navijači gostujućeg tima aplauzom su ispratili svoje igrača dok je domaćin i pored pobede igru napustio pognute glave.

U subotu 27.marta ekipa Svetog Stefana gostuje GAK-u gde se očekuje prva pobeda u prolećnom delu. Srećno "Sveci".

Rezultat: DUNAV (Veliko selo) - SVETI STEFAN (Slanci) 3:2 (1:0). Igralište: FK Dunav u Velikom selu. Gledalaca: 400. Sudija: Lazarevski Nenad. Strelci: Pejčić u 33, Stojković u 57 iz penala i Kocić u 73 za Dunav a Gajić u 53 i Krunić u 63 za Sveti Stefan.

DUNAV: Cvejić, Jezdimirović, Ivanović, Ćumura, Milak, Banović (Ugrin), Kuklić (Kontić), Divjak, Pejčić (Todorović M), Kocić i Stojković.
SVETI STEFAN: Bajski, Vukosavljević, Božičković, Čolić (Mosić), Marjanović, Gajić, Varagić, Đurđević N (Savić), Sočević, Ćebić (Vojinović) i Krunić. U igru nisu ulazili golman Bogdanović, Milanović i Ristić.

Fudbal Fudbal Treća beogradska liga - grupa "A" Dunav Sveti Stefan
Međusobne utakmice
2009-2010
21.03
15:00
Dunav
Sveti Stefan
3
2
30.08
Sveti Stefan
Dunav
1
3

Uporedni rezultati

Dunav
 
Sveti Stefan
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
2 (1) Broj utakmica 2 (1)
2 (1) Broj pobeda 0 (0)
0 (0) Broj nerešenih 0 (0)
0 (0) Broj poraza 2 (1)
6 (3) Dati poeni 3 (1)
3 (2) Primljeni poeni 6 (3)
+3 (+1) gol razlika na utakmicama -3 (-2)
100% (100%) Uspešnost 0% (0%)
Nema rezultata
burek je ocenio igrača
burek je ocenio igrača
burek je ocenio igrača
burek je ocenio igrača
bokica71 je ocenio igrača
bokica71 je ocenio igrača
bokica71 je ocenio igrača
bokica71 je ocenio igrača