XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
MFL Kraljevo: Goč - Žiča 5:0
29.03.2009 Ljubomir Vojić

Ekipa Goča je krenula motivisano od prvog minuta, ali nikako nije uspevala da rezultira terensku nadmoćnost. Tek u 35. minutu iz opravdano dosuđenog jedanaesterce Gočanin je načeo mrežu simpatične ekipe iz Žiče.
Pet minuta kasnije, posle kornera Gočanin je bio najprisebniji i povisio rezultat na 2:0.
U drugom delu domaći su prosto pregazili goste i golovima Gočanina, Stojkovića i Skenderovića došli do ubedljive pobede koja ih drži na čelu tabele.
Po svemu prikazanom, Goč je već viđen u višem rangu takmičenja i samo je pitanje sa koliko će razlike pobeđivati sve ostale protivnike.

Vrnjačka Banja. Stadion: Raj. Gledalaca: 200. Sudija: Milićević  (Kraljevo). Strelci: Gočanin u 35 iz penala, 40 i 60, Stojković 75 minutu, i Skenderović u 80 minutu  za Goč. Žuti kartoni: Perišić (Goč), Milošević, Varčak (Žiča). Igrač utakmice: Gočanin (Goč).

Goč: Jezdimirović, Perišić, Stojković,  Gočanin, Čingelić, Dimitrijević, Udovičić (Vukomanović), Skenderović, Bogojević (Janković), Smajević,( Karavesović), Petrović.
Žiča:Glavčić, Aleksandrić, Varčak (Savić), Milošević, Mijaločković, Živković (Luković), Vukomanović, Pavlović, Božović, Pavlović, Paunović (Popović).

Fudbal Fudbal Medjuopštinska liga Kraljevo Goč Žiča
Međusobne utakmice
Uporedni rezultati

Goč
 
Žiča
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
2 (1) Broj utakmica 2 (1)
2 (1) Broj pobeda 0 (0)
0 (0) Broj nerešenih 0 (0)
0 (0) Broj poraza 2 (1)
8 (5) Dati poeni 0 (0)
0 (0) Primljeni poeni 8 (3)
+8 (+5) gol razlika na utakmicama -8 (-3)
100% (100%) Uspešnost 0% (0%)
Nema rezultata