XS
SM
MD
LG
Tipovanja
1
X
2
0
0
0


3
Stolice
27
4
Radjevac
27
 
5
Granit
25
 
14
Prva iskra
9
 
15
Jelav
9
 
16
Milan Orlić
8
OFK Divci
Železničar
Radnički (V)
Lipolist
Hajduk Stanko
Sinđelić
Velika Reka
Rudar
Jadar 1961
Mladost
Izveštaj utakmice
MOL Jadar: Radjevac – Jelav 2:0

Posle poraza i kartonijade u prethodnom kolu, prepolovljena ekipa Radjevca uspela je da se izdigne iz pepela. To nije bilo ni malo lako postići protiv iskusne ekipe Jelava. Ravnopravna igra, sa podjednakim šansama za gol, vodjena je u prvih pola sata. Obe strane su nastojale da ugroze protivničkog golmana udarcima iz daljine ali bezuspešno. Od svih šansi trebalo bi izdvojiti prodor Gajića u 12' i šut sa oko 20 metara ali se Miletić nije dao iznenaditi. U idealnoj situaciji našao se Vučićević posle asistencije Ristića kada se našao oči u oči sa protivničkim golmanom ali je Miletić ponovo bio uspešniji. Pri kraju poluvremena gosti su shvatili da na terenu za protivnika imaju mladu i niskusnu ekipu pa su se sve češće odlučivali za napad. U istoj akciji Vasiljević je najpre izblokirao šut Trifunovića a zatim i Kojića i izbacivanjem lopte u korner otklonio opasnost po svoj gol. Dva puta je Mićić morao da spašava svoj gol izbijanjem lopte u korner kada su Tešanović i Trifunović šutirali pod prečku. Imali su domaći puno sreće posle slobodnog udarca koji je izveo Filipović a Milan Despotović u padu zahvatio loptu glavom i poslao je za malo preko prečke.
Onako kako su završili prvo poluvreme gosti su nastavili i u drugom. Šutirali su iz svih pozicija ali bezuspešno. Čak tri puta Filipović je ozbiljno pripretio udarcima iz daljine, pridružili su mu se Kojić i Milan Despotović, takodje bezuspešno. Jednostavno, raspoloženi Mićić je gospodario u svom šesnaestercu i nije dozvoljavao nikakva iznenadjenja. Kada su se oslobodili velikog pritiska gostiju i domaći kreću u napad. Posle faula nad Ristićem Petković je izveo slobodan udarac, nabacio loptu pred gol a Ristić pogadja prečku. Na pravom mestu našao se mladi Marković i glavom šalje loptu u mrežu. Bio je to njegov prvenac u seniorskoj konkurenciji posle trećeg nastupa za prvi tim. Malobrojna publika je ovaj gol oduševljeno pozdravila i do kraja bučno bodrila svoje mlade ljubimce kako bi sačuvali rezultatsku prednost. Velikom borbenošću, ne samo da su u tome uspeli već su pred kraj utakmice stigli do novog pogotka. Vučićević i Marković su dodavanjima prošli kroz gostujuću odbranu, uposlili Ristića koji prolazi poslednju prepreku i rutinski šalje loptu iza ledja golmana Miletića. Posle ove pobede i povoljnih ostalih rezultata Radjevac se vratio na drugo mesto na tabeli. Da li će tu i prezimiti zavisi od toga kakav će rezultat ostvariti na gostovanju ekipi Milan Orlić.

Krupanj: Stadion Radjevca. Gledalaca: oko 100. Sudija: Miloš Karapandžić (Loznica). Pomoćnici: Radovan Jakovljević (Donji Dobrić) i Nikola Todorović (Lešnica). Delegat: Zoran Nikolić (Loznica). Strelci: Marko Marković 61', Jugoslav Ristić 85'. Žuti kartoni: Nemanja Cvijić, Marko Jovanović (Radjevac), Ivan Despotović (Jadar). Crveni kartoni: Nemanja Cvijić (Radjevac), Dragoljub Tešanović (Jadar). Igrač utakmice: Petar Mićić (Radjevac).

Radjevac: Mićić, Blagojević Darko ( od 46' Nestorović), Gajić, Vasiljević, Petković, Jovanović (od 80' Filipović), Pajić, Cvijić, Ristić, Vučićević, Marković (od 89' Milošević).
Jelav: Miletić Mladen, Jović, Matić, Tešanović, Blagojević, Despotović Milan, Trifunović (od 60' Miletić Miloš), Kojić, Filipović, Despotović Ivan, Maksimović (od 75' Novaković).

Fudbal Fudbal Medjuopštinska liga Jadar Radjevac Jelav
Međusobne utakmice
2009-2010
12.06
18:00
Jelav
Radjevac
2
5
22.11
Radjevac
Jelav
2
0

Uporedni rezultati

Radjevac
 
Jelav
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
2 (1) Broj utakmica 2 (1)
2 (1) Broj pobeda 0 (0)
0 (0) Broj nerešenih 0 (0)
0 (0) Broj poraza 2 (1)
7 (2) Dati poeni 2 (2)
2 (0) Primljeni poeni 7 (5)
+5 (+2) gol razlika na utakmicama -5 (-3)
100% (100%) Uspešnost 0% (0%)
Nema rezultata