XS
SM
MD
LG
Tipovanja
1
X
2
0
0
0


Železničar
Radnički (V)
Lipolist
Hajduk Stanko
OFK Osečina
Azbukovica
Stolice
Borac
Luk
7. Juli
Izveštaj utakmice
MOL Jadar: Radjevac – Sloga (S) 3:1

Inicijativi Radjevca u prvih dvadesetak minuta igre gosti iz Straže su lako odolevali. Doduše, i nisu to bili preterano opasni napadi po gol golmana Ilića. U ovom periodu igre domaći su stvarali prilike, uglavnom, posle kornera koje je Petković izvodio sa desne strane, a njegovi saigrači su uporno gadjali pored gola. Prvu pravu priliku imao je Todorović koji je uputio oštar  šut pod prečku, a golman odlično intervenisao i izbio loptu u korner. Već u sledećem napadu dolazi do promene rezultata. Golman Ilić je dobro procenio šut Ristića i pošao na loptu koja je usput zakačila nekoga i promenila pravac. Uspeo je golman da se vrati i kratko izbije loptu, na koju je natrčao Jakšić i doneo radost domaćim igračima i navijačima. Imao je Radjevac još dve povoljne prilike do kraja poluvremena. U 36' Radivojević je napravio slalom kroz protivničku odbranu, uposlio Ristića na suprotnoj strani, a ovaj loše zahvata loptu i šansa odlazi u nepovrat. U 40', opet posle kornera, Petrović je bio najviši u skoku ali je šutirao pravo u golmana.

U nastavku utakmice domaći su krenuli još organizovanije prema preotivničkom golu. Stvorili su nekoliko šansi od kojih je najbolja bila Todorovićeva koji je, kao i u prvom poluvremanu, oštro šutirao pod prečku pod prečku a Ilić se ponovo istakao. Najlepša akcija vidjena je u 65'. Todorović je dobro proigrao Ristića koji je prošao do korner linije i odigrao povratnu loptu do Nikole Pajića, kome nije bilo teško da je smesti u prazan gol. U sledećem napadu Ristić je pogodio stativu. Posle nekoliko minuta idealno je uposlio Radivojevića koji je uspeo da promaši prazan gol. Kazna za propuštene prilike stiže u 75'. Posle jednog kontranapada gostiju visoki Janković koristi nabačenu loptu i glavom smanjuje rezultat na 2:1. Od tog trenutka gosti kreću u ozbiljnije napade kako bi stigli do izjednačenja. Medjutim ostavljaju prostor domaćoj ekipi za kontranapade koje ovi vešto koriste. Kapiten Gošić sa svoje polovine terena upošljava Ristića koji ide sam prema golu i postavlja konačan rezultat od 3:1.

Krupanj: Stadion Radjevca. Gledalaca: oko 150. Sudija: Radosav Banović (Prnjavor), pomoćnici: Momčilo Kostadinović (Borina) i Snežana Jezdić (Brasina). Delegat: Ljubomir Ćirić (Loznica). Strelci: Nebojša Jakšić 23', Nilola Pajić 65', Jugoslav Ristić 84' (Radjevac) i Milorad Janković 75' (Sloga). Žuti kartoni: Slaviša Radivojević, Nebojša Jakšić, Predrag Djuričić (Radjevac) i Mile Ristivojević (Sloga). Crveni kartoni: Nenad Milošević (Sloga). Igrač utakmice: Jugoslav Ristić (Radjevac).

Radjevac: Mićić, Petković, Jovanović (Pajić Stefan od 64'), Gošić, Petrović, Jakšić, Đuričić, Radivojević, Ristić, Pajić Nikola (Blagojevijić od 68'), Todorović.
Sloga: Ilić Nikola, Mihailović, Kuzmanović (Antonić od 75'), Ristivojević, Stefanović, Milošević, Iskić, Ilić Slobodan (Vasiljković od 61'), Janković, Marjanović, Ilić Milenko.

Fudbal Fudbal Medjuopštinska liga Jadar Radjevac Sloga (S)
Međusobne utakmice
2010-2011
24.04
16:30
Sloga (S)
Radjevac
0
4
19.09
16:00
Radjevac
Sloga (S)
4
1

2009-2010
21.03
15:00
Sloga (S)
Radjevac
1
1
23.08
Radjevac
Sloga (S)
3
1

2008-2009

Uporedni rezultati

Radjevac
 
Sloga (S)
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
6 (3) Broj utakmica 6 (3)
4 (3) Broj pobeda 1 (1)
1 (0) Broj nerešenih 1 (1)
1 (0) Broj poraza 4 (1)
20 (14) Dati poeni 7 (4)
7 (3) Primljeni poeni 20 (6)
+13 (+11) gol razlika na utakmicama -13 (-2)
66% (100%) Uspešnost 16% (33%)
Nema rezultata