XS
SM
MD
LG

TipoNiz - Ostani u igri, tipuj najduži niz!

Na sajtu je u ponudi nova igra za tipovanje utakmica - TifoNiz. Ostani u igri!

Za učestvovanje u igri posetioci moraju biti registrovani i ulogovani na sajtu.

U toku određenog vremenskom perioda korisnicima će biti ponuđene utakmice koje se igraju svakog dana. Organizator može odlučiti unapred o broju utakmica ili utakmice za takmičenje u nizu dodavati u toku samog ciklusa. Ciklus je vremenski ograničen na maksimalno mesec dana, osim u slučaju specijalnih ciklusa koji mogu pokrivati samo jedno određeno takmičenje (npr. ciklus utakmica na SP 2018  u fudbalu u Rusiji)

Korisnici tipuju istu utakmicu svakog dana. Utakmicu je moguće tipovati samo nakon zavšetka prethodne i 2h pre početka sledeće.

Sve dok utakmica ne bude zatvorena za klađenje (najkasnije 2h pre početka) korisnik može da izmeni svoj tip utakmice.

Cilj igre je pogoditi najduži niz utakmica. Svaka pogođena utakmica se računa kao 1 pogodak u nizu. Ako korisnik promaši tip za određenu utakmicu, niz se resetuje, tj. brojač kreće od nule, ali se pamti maksimalni dostignuti niz u toku ciklusa utakmica. Ako korisnik preskoči i ne odigra neku utakmicu u nizu, smatra se da je odustao privremeno od takmičenja i niz se resetuje na nulu, ali se takođe pamti maksimalni dostignuti niz u toku prethodno odigranih utakmica u ciklusu.

Sa početkom novog ciklusa svi najduži nizovi i plasman se resetuju.

Plasman na tabeli određivće se na sledeći način:

  1. Veći maksimalno dostignut niz
  2. Manji broj neprekinutih nizova
  3. Više tipovanih utakmica
  4. Igrački staž

Za najbolje igrače u određenim ciklusima biće obezbeđene odgovarajuće nagrade.