XS
SM
MD
LG

Zona Morava: U Kovačima Radničkom bodovi spasa u finišu

U Kovačima radnički je osvojio tri nova boda. Otuda i velika radost i igrača i navijača. Ko zna možda su ovo i bodovi spasa. .

Domaćini su od samog počela susreta igrali na samo jedbu kartu a to je se mreža protivnika što pre zatrese. Međutim i gosti su imali svoje zamisli, pre svega kako osujetiti početnu inicijativu igrača Radničko koji su u dva naverata najpre preko Mandića u 19. a zatim i Vojmilovca, pet minuta kasnije, bili u izglednim prilikama za pogodak. I gosti iz Guče su mogli da zatresu mrežu Radničkom u 31. minutu kada ali odličnu asistenciju Prtenjaka niko od saigrača nije propratio u srcu šesnaesterca.

 

Detaq sa meča Radnički - Dragačevo

 

U nastavku opet inicijativa fudbalera domaće ekipe. Od 50. do 63. minuta imali su povoljne prilike za gol ali su, pre svih Mandić, vojmilovac i Grujić bili zamalo neprecizni. Gol odluke pao je pet minuta pre poslednjeg zvižduka vrlo dobrog sudije Arsovića. Bio je to ustvari mat u dva poteza. Golman Pajović je iz svog šesnaesterca uputio loptu na protivničku polovinu terena a do tada malerozni Mandić je sve to propratio prihvatio loptu pošao nekolko koraka i precizno šutirao u desni donji ugao nemoćnog golmana Božanića.

 

Borba za svaku loptu na svim delovima terena

 

 

Jedan od ataka pred golom gostiju foto: STOLE

 

Osvojen je čitav bodovni plen koji ih naverovatnije udaljava iz "zone sumraka".

RADNIČKI - DRAGAČEVO 1:0 (0:0)

KOVAČI - Gledalaca 150. Sudija: Dušan Arsović (G. Milanovac) 7,5. Strelac. Mandić u 84. (Radnički). Igrač utakmice: Veljko Pejković (Radnički).

Radnički: Pajović 7, Vojmilovac 6 (Vu. Bogdanović 6), Vučinić 7, Stevanović 6,5, Pejković 7,5, Đokić 6,5, dnički:Radosavljević 7, Grujić 7 (Stojanović -), Džodić 6 (Voj. Bogdanović 6), Mandić 7, Maksović 7.

Dragačevo: Božanić 7, Mijatović 6,5, Đuranić 6,5, Karadžić 7, Đurović 6,5, Prtenjak 7, Slavković 7, Maričić 6, Radovanović 6, Radičević 6 (Slavković -,Ilić -), Avramović 6,5.