XS
SM
MD
LG

Trener Damnjan Vidić bio blizu Rešica

 

Nekadašnji fudbaler Damnjan Vidić imao je bogatu igračku karijeru punih 20 godina počeo je kao pionir Crvene Zvezde, a kasnije igrao za Proleter (Zrenjanin), Bečej, Radnički (Novi Beograd), Zadrugar (Lazarevo), Mladost (Lukićevo), Borac (Sakule) i Banat. Po završetku igračke karijere počeo je da se bavi trenerskim poslom. Vidić je završio trenersku školu i poseduje B licencu, a kao trener radio je sa mlađim selekcijama Banata i seniore Sloge (Plandište) i Radnički (Jaša Tomić). Kao fudbalera Vidića su trenirali poznati treneri Karasi, Kovrlija, Simanić, Luburić .

Bili ste na spisku za školovanje trenera za dobijanje UEFA A licence i bili ste blizu dogovora sa klubom Rešice iz Rumunije.

-„Tako je, ali nekoliko dana posle toga sam dobio odluku da ću biti u grupi koja će krenuti u februaru sa školovanjem. Želja mi je da završim i dobijem A licencu sa kojom ću nesmetano moći da radim u bilo kom klubu i van naše zemlje. Bio sam na razgovore u Rešicama nekoliko dana i dogovorio se sve sa ljudima iz kluba, ali prepreka je bila licenca za vođenje. Zato očekujem da ću i taj problem rešiti ove godine. Ujedno sam odbio nekoliko klubova kako bih se posvetio učenju da bih lakše savladao i završio za trenera sa A licencom.“- završio je Vidić.

 

Trener Damnjan Vidić na stadionu u Rešicama