XS
SM
MD
LG

Golman Vukliš na Gradskom stadionu

Iskuni čuvar mreže Goran Vukliš na pragu je dolaska u banjalučki Borac. Kako nam je rekao direktor kluba Dejan Lukendić sa ovim golmanom je sve dogovoreno i on bi se za dan, dva, trebao javiti treneru Igoru Jankoviću. 

- Sa Vuklišem smo se dogovorili. On je i ranije bio naš golman, ali je imao poteškoća sa povredom. Odličlan je golman. Povrede su prošlost i sa njim dobijamo mnogo u defanzivi. Doveli smo ga jer je otvoreno pitanje oko prvog golmana Nemanje Trkulje. On ima nekoliko ponuda i odlučićemo zajedno šta je najbolje i za njega i za klub. Odlazi na pripreme reprezentacije i na turneju u SAD. Po povratku ćemo vjerovatno znati šta će biti sa Trkuljom. Ozbiljne su ponude, zaključio je Lukendi. 

U svojoj karijeri Vukliš je branio za Laktaše, BSK; Leotar, Grbalj, pljevaljski Rudar, Petrovac, OFK Beograd, te Novi Pazar. 

Borac je prije dva dana u svoje redove već doveo jednog golmana. To je Marko Savatović, pa se može zaključiti nakon angažmana Vukliša da je Trkulja već sigurno na izlaznim vratima tima iz Banjaluke.