XS
SM
MD
LG

Nedeljni horoskop od 04. 12. do 10. 12. 2017.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju sporta!


Volite da pobeđujete, volite da se takmičite, volite da se ističete, ali ne podnosite da ste na gubitku u bilo kojem sportskom obliku i smislu. Tako će biti i tokom ove sedmice. Ne odgovarajte na provokacije i ne ulazite u sukobe. Impulsivnost vas tokom ove sedmice može dovesti do ubrzanog rada srca. Umesto da kroz ekipne sportske aktivnosti primenite vaš klasičan napad vi ste više usmereni na verbalni napad. Startne pozicije, aktivnosti brzine i one aktivnosti u kojima ima brzih poteza ističu vas tokom ove sedmice.

Sticanje kondicije i potrebne mase tela biće jedna od glavnih aktivnosti tokom ove sedmice. Bavićete se strukturom mišića. Sportski bicete aktivni ali iskljucivo na osnovu detaljne procene a ne na osnovu varljivih utisaka. Ako ne postupate po sportskom pravilniku, snosićete posledice. Pored pojedinih promena u ovim danima sve sportske nestabilne situacije dovode se u stanje provere. Dani koji su pred vama su dani važnih odluka. Uspeha tokom ove sedmice možete imati u košarci i u trčanju na duže staze.

Uspeha tokom ove sedmice imaćete sve dok ste u saradnji svog sportskog tima. Pojedine sportske akcije tokom ove sedmice mogu biti pogrešno planirane ili loše izvedene. Ne spuštajte se na nivo rutine i potrudite se da ništa ne ospori vaše sportske veštine. Svaka nepromišljena ili brzopleta odluka mogla bi vam doneti neki vid pauziranja. Kroz izraženu sposobnost ruku tokom ove sedmice horoskopski Blizanci imaće uspeha u sportovima kao što su odbojka, košarka, rukomet.
   

Relaksacija i razmišljanje biće aktivno u danima pred vama, kao i plivanje i aerobik u vodi. Ovo je sedmica u kojoj možete imati dosta značajnih susreta sa onima koji su sa vama nameravali sportsku saradnju. Delovaćete veoma odgovorno i nećete dozvoljavati da bilo ko koriguje vaše kriterijume ili sportski ritam. Kao što uvek radite tako ćete i ove sedmice rasporediti startne pozicije po kategorijama važnosti. Kroz sportske projekte, sportsko usavršavanje i saradnju sa stranim licima horoskopske Rakove očekuje uspeh.

Pripremite se za sportski period koji će biti obeležen zapaženim uspehom i postignutim rezultatom. Bez obzira na to kojih ste sportskih interesovanja i bavljenja u danima tokom ove sedmice useh dostižete kroz skok. Posvetite se sportu koji bi mogao da vam donese dobru reputaciju posebno u okviru privatnog kluba. Od sportskih ponuda u danima tokom ove sedmice možete očekivati dobare rezultate. U nekim novijim sportskim trendovima možete se dobro dokazati tokom ove sedmice.
 

Bavićete se usavršavanjem u sportu. Obratite pažnju na nepraktično mišljenje i postupanje. Neka bitna dešavanja na sportskom planu vezuju se za finansije. Pred vama tokom ove sedmice biće novi sportski izazovi ali i dileme. Nije poželjno da brzate sa odlukama. Značajni period ovo je za vas, u kojem možete postići mnogo na sportskom planu. Ne odustajte od svojih namera, naročito ne ako u predhodnom periodu niste ostvarili značajne rezultate. Ovo su dani vaših sportskih ostvarenja.
 

Biće potrebno da držite pod kontrolom učesnike protivničkog tima i da ne dopustite da vas ponese trenutni rezultat koji može biti promenljiv. Ne mora da znači da će postojati loše situacije, ali ćete se vi lično osećati da se dajete previse a dobijate premalo za uzvrat. Timski odnos tokom ove sedmice mogao bi biti napet. Zahvaljujući nekim svojim ranijim poznanstvima imaćete mogućnost prelaska u drugi sportski tim.

                                                                                                                             
O brzini kretanja na terenu obratite pažnju jer može doći do brzih umaranja. Tokom ove sedmice mogli bi ste u nekom od dana pauzirati jer vam određena dešavanja ne daju jasnu perspektivu a ni materijalnu sigurnost. Sve vezano za sportske discipline na i u vodi i u danima tokom ove sedmice sa dobrim rezultatima će biti. U danima tokom sedmice vrlo nerado moraćete da se prilagođavate. Ipak to ide vama u korist. Obratite da neke sportske aktivnosti ne koristite kao rešavanje nakupljene agresivnosti.

     
Energija i pokret je ono što horoskopskog Strelca čini srećnim, naročito ako se vremenski uslovi usklade sa sportskim aktivnostima. Tokom ove sedmice može delovati kao da ćete se takmičiti sami sa sobom i sami ćete postizati sportske rezultate. Sa određenim potezima bićete u centru pažnje što će biti vaša dodatna motivacija za dalje uspehe. U danima pred vama možete krenuti u jednu dugoročnu i stabilnu sportsku karijeru. U popularnim sportskim disciplinama očekujte i ličnu popularnost jer ćete zakoračiti ka uspehu u svom stilu.

Sportske aktivnosti sa velikom izdržljivošću i potreba da idete do krajnjih granica čini će vas odličnim kandidatom za sportske uspehe. Važno je da reagujete u pravom trenutku. U danima tokom sedmice biće to dobra prilika da osvojite pažnju osoba koje do sada nisu izražavale veliko interesovanje za vaše sportske sposobnosti. Na nečije insistiranje više ćete se baviti timskim aktivnostima. Dani tokom sedmice kroz određene okolnosti usmeriće vas da postavite nove temelje svoje buduće sportske karijere. Mogući problemi sa sinusima. Zaštitite se na vreme.

Možete biti malo manjeg interesovanja za sportske aktivnosti ili uzdržani ali od polovine sedmice situacija se popravlja. Imaćete mogućnost i spremnost da napravite neke značajne obrte. Delovaćete promišljeno i svaki svoj potez pažljivo ćete planirati. Ukoliko se bavite sportskim aktivnostima koje podrazumevaju tim igrača  možete očekivati vrhunske rezultate. Mogući problemi sa sinusima. Zaštitite se na vreme.


Tamo gde do izražaja može doći taktika i dobra procena tamo će se horoskopska Riba naći u odlučujućoj ulozi. Tokom ove sedmice nećete biti previše aktivni. Više ćete biti na klupi a manje na sportskom terenu. Obraćajte pažnju na prisutne učesnike i koristite brzinu refleksa kao i do sada. Sport ćete u danima pred vama doživljavati više kao zabavno društvenu okolnost a manje kao dokazivanja sportskim rezultatima. U pojedinim trenutcima moraćete da delujete po nečijim instrukcijama iako mislite da imate bolje rešenje.


Za astrološke konsultacije, mesečne astrološke analize, godišnje, poslovne, uporedne, natalne... posetite sajt Fortuna Horoskop

Uvek sa vama vaš astrolog Ivana Minović