XS
SM
MD
LG

ŽFK Krstarica za dve-tri godine u Prvoj ligi Srbije!

Na Skupštini Ženskog fudbalskog kluba ”Krstarica“ razmatran je i usvojen izveštaj o radu za period januar-novembar ove godine. Govoreći o radu kluba, koji je formiran 28. novembra 2013. godine, predsednik kluba Dejan Bulatović izrazio je veliko zadovoljstvo ostvarenim rezultatima. 


- U prvoj takmičarskoj sezoni 2016/2017. Druge lige grupe Jug seniorke su od sedam ekipa zauzele treće mesto. U Razvojnoj ligi mlađih kategorija u jesenjem delu takmičenja, u kojoj učestvuje 13 ekipa, klub se nalazi na trećem mestu, rekao je Bulatović dodavši da su u realizaciji svojih programskih aktivnosti imali veliku pomoć lokalne samouprave, Fudbalskog saveza Srbije, kompanije „Leoni“ i drugih organizacija i preduzeća.

Da se u klubu radilo organizovano i strpljivo govori podatak da su za reprezentaciju Srbije do 17 godina nastupile četiri članice ovog kluba. Uz dobru organizaciju kluba i rezultate na terenu ekipa bi za godinu-dve trebalo da se takmiči u Prvoj ligi Srbije, rečeno je na sednici.

Za predsednika kluba delegati su ponovo izabrali Dejana Bulatovića, a izabran je i novi Upravni odbor od sedam članova. Za izuzetan doprinos u afirmaciji prokupačkog ženkog fudbala u proteklom periodu zaslužnim ustanovama, kompanijama, preduzećima i pojedincima dodeljene su zahvalnice.