XS
SM
MD
LG

U Metikošima pobednički ples novajlije sa Rudna

U nedeljnom prepodnevnom terminu snage na igralištu u Metikošima odmerili fsu udbaleri Mladih krila i novajlije u MF ligi Kraljevo tim Minerala sa Rudna. Utakmicu je odlikovala fer i sportska borba u kojoj su, ipak, raspoloženiji bili gostujući igrači. Više su trčali a uzgred pokazali da poseduju i zavidno fudbalsko znanje. Domaćini su ovoga puta bili ispod svog nivoa, prikazali su prosečnu igru što je i te kako odgovaralo raspoloženim igračima trenera Mijatovića.

Jedan od napada domaćina

Prvi deo utakmice završen je sa golom prednosti za Mineral. Najbolji pojedinac susreta centarfor Joković je u prvom ozbiljnijem napadu pobegao svojim čuvarima i sa desetak metara efektno lobovao istrčalog vratara domaćina Đurovića. Pola sata kasnije Mlada krila su mogla da poravnaju reultat ali je posle šuta iz slobodnog udarca koji je sa dvadesetak metara izveo aglini Milanović lopta pogodila desnu stativu.

Gosti , beli dresovi, ovoga puta brži i precizniji Foto: STOLE

U nastavku gosti nastavljaju sa napadima na gol protivnika i Joković je opet bio strelac. Najbolje se snašao u velikog gužvi pred golom rivala i sa dva tri metra zatresao mrežu. Tačku na pobedu stavio je, dva minuta pre poslednjeg zvižduka sudije Lazovića, rezervista Maričić. Šutirao je iskosa sa desne strane u pogodio donji desni ugao domaćina. Zaslužena pobeda gostiju koji su sa ova tri boda na tabeli prestigli svog protivnika.

MLADA KRILA - MINERAL 2015 0:3 (0:1)

METIKOŠI. Gledalaca 100. Sudija: Stefan Lazović (Kraljevo) 7. Strelci: Joković u 9. i 62. Maričić u 88. (Mineral). Igrač utakmice: Nenad Joković (Mineral)

Mlada krila: Đurović 6,5, Karović 6,D. Ilić 6,5 (Sl. Bojković 6), Baković 6, Tanasković 6 (Nedić -), Milanović 7, Lukoviuć 6, Radunović 6,5 (Luković -), Veljović 6 , M. Ilić 6,5 (P. Bojković -), Cvetković 6,5

Mineral 2015: Miladinović 7, Jović 6,5, Popović 7, Ivanović 7,5, Martić 7, Radovanović 7, Pavlović 7,5, Marković 6,5 (Maričić 7), Joković 8 (Andrić -), Komatoviuć 7, Belaković 6,5 (Đoković -)