XS
SM
MD
LG

Veterani Srbije zvezde revije

Veliki fudbalski pregalac, već drugu godinu član UO FK Sloga, Zoran Rumenić potrudio se da organizuje zanimljiv revijalni meč. U selu Samaila kod Kraljeva u ponedeljak 21. avgusta gostovaće reprezentacija veterana Srbije na čelu sa Radom Biočaninom,a u sastavu će biti poznata i priznata imena poput Nenada Vanića, Bobana Dmitrovića i drugih...

Lep uvod u novu fudbalsku sezonu. U Samailama radi mesni klub Budućnost član Gradske lige „Ibar“,a od nedavno je pokrenut i rad fudbalske škole. Želimo da pomognemo klubu i pre svega toj deci. Na naš poziv se odazavala selekcija veterana Srbije i gospodin Biočanin i drago nam je što će Samailci, ali Kraljevčani i Čačani biti u prilici da uživaju u fudbalskim majstorijama priznatih imena fudbalske igre – kaže Zoran Rumenić organizator ove fudbalske revije.

Reprezentacija Srbije je nedavno gostovala na jugu Srbije gde je igrala sa selekcijom Vojske Srbije, pa u Brusu,a slede i nove akcije.

Želimo da budemo prisutni na revijalnim, humanitarnim mečevima i da doprinesemo pomoći mesnim klubovima, školama, drugim institucijama. Naša uloga je veća od same fudbalske utakmice. Tako smo i prihvatili poziv Zorana Rumenića da se pojavimo u Samailama gde ćemo pomoći pionirsku selekciju ovdašnjeg kluba. Posle toga ćemo gostovati u Levaču, pa idemo dalje, pozivi stižu sa svih strana ove naše lepe fudbalske Srbije – kaže prof.dr.Rade Biočanin.

Reprezentacija Srbije će nastupiti u kvalitetnom sastavu?

Zaigraće Boban Dmitrović, Nenad Vanić, Zoran Simović, Redža Stojiljković, Zdravko Borovnica, biće još poznatih imena. Kako vreme prolazi,a naše aktivnosti su sve veće, tako se i krug učesnika širi. Ekipu će sa klupe voditi Mile Stanković. Očekujem veliki broj ljubitelja fudbala i da svi zajedno pomognemo mesni klub Budućnost iz Samaila – zaključuje prof.dr. Rade Biočanin.

Utakimica u Samailama je zakazana u ponedeljak 21. avgusta u 17 časova, a nakon meča sledi zajednička večera i uobičajeno „treće poluvreme“.