XS
SM
MD
LG

Veterani crno - belih ulepšali turnir u Vitanovcu

Veterani Fudbalskog kluba Partizan iz Beograda bili su specijalni gosti na tradicionalnom turniru u malom fudbalu u Vitanovcu kod Kraljeva. Predvođeni fudbalskim čarobnjakom Nebojšom Vučićevićem crno - beli su protiv vršnjaka, ekipe Dolina Gruže slavili rezultatom 5:0. Bila je to prilika da se od ekipe veterana Partizana oprosti golman Rade Tomić nekada vrsni vratar Laste iz Vitkovca. Gosti iz Beograda prvi deo meča završili su sa tri gola u mreži domaćina a trostruki strelac bio je Vučićević. Ipak, njegov najlepši pogodak bio je onaj u samom finišu poluvremena ali je sudija Savo Stojanović odsvirao kraj u trenutku kada je lopta posle efektnog loba krenula ka praznoj mreži.

Pred početak utakmice snimak za uspomenu

U nastavku mreža "gružana" zatresla još dva puta a dvostruki strelac bio je Sinđić. Uzaludni su bili nadljudski napori domaćina da postignu počasni pogodak. Nedostajala je sreća ali najveća prepreka bio je golman Budiša. Sa druge strane crno - beli su propustili nekoliko povoljnih prilika za gol a što nisu realizovane najveći krivac bio je Ivanović, golman Doline Gruže.

Detalj sa utakmice

Meč je pratio veliki broj gledalaca koji su uživali u majstorija igrača obe ekipe. Gosti su, očigledno, daleko uigraniji sastav i pokazali su da još uvek imaju želju da demonstriraju sve ono što fudbal čini lepim.

Golman Tomić i najbolji akter meča Vučićević Foto: STOLE

DOLINA GRUŽE - PARTIZAN 0:5 (0:2)

Vitanovac - Gledalaca 300. Sudije: Savo Stojanović i Zoran Velimirović. Strelci. Vučićević u 3. 7, 12, Sinđić u 18. i 21. (Partizan)

Dolina Gruže: Terzić, Ivanović, Karović, Luković, Petrović, Nikolić, Jovanović, Radojević, Obradović, Milovanović

Partizan: Tomić, Budiša, Kadenić, Vučićević, Sinđić, Zekić, Žunić