XS
SM
MD
LG

PLS: OFK Beograd - Sloboda 1:3

Sloboda. Sloboda sa pola gasa uspešno odradila posao na Karaburmi i produžila nadu za plasma u viši rang. Vujić je prethodne nedelje odstranjen iz tima, Nmani, Jeremić i Peličić su povređeni, pa se u timu nakon duže vremena našao Emeka. Nigerijac na startu meča nagoveštava dobar meč udarcem u prečku. Nedugo potom, Rosoneri dolaze do prednosti. U 13. minutu Došljak glavom prosleđuje loptu u mrežu, nakon centaršuta Nešovića. U 33. minutu ulogu asistenta preuzica Crnogorac, dok je Emeka ovog puta imao više sreće.

Iako su domaći uspeli da smanje rezultat u 55. minutu, krajni ishod nije dolazio u pitanje. U 66. minutu Nešović otklanja sve dileme i postavlja konačan rezultat. U subotu na Begluk dolazi ekipa Budućnosti iz Dobanovaca.

Pred oko 300 gledalaca, među kojima je bilo nešto više od 50 Užičana, crveno-crni su nastupili u sledećem sastavu: Đurić, Glišović, Nikolić, Joksimomvić, Atanacković, Vidić, Miličić, Nešović, Emeka, Došljak, Đerić. Izmene: Jeremić – Emeka (70); Radović– Došljak (90).