XS
SM
MD
LG

Na startu derbi, dolazi bivši superligaš Jagodina!

Kako se to obično kaže pre početka sezone - što je uradjeno uradjeno, kako se igralo na trening utakmicama – to je, kakva su pojačanja dovedena, to nam je, sada dolazi vreme da se na terenu pokaže – ko je ko!

Fudbaleri Radničkog, ove zime su zbog “ledenih dana” i dubokog snega izgubili dosta vremena, trenirali “mali fudbal”. Kada se vreme popravilo krenuo je “normalan” rad i serija utakmica. Koliko su “beli” uspeli da se spreme za to vreme, kakva su pojačanja doveli, koga su iz prošle sezone “izgubili” a ko će možda nedostajati, videće se već u nedelju popodne.

Trener Marjan Živković kaže da na raspolaganju ima sve “snage” i da će igrati oni “najbolji”! Tako to treneri obično kažu. A ko su i kako će igrati, videćemo.

Sa druge strane, Jagodinci su videli da je jesenas “vrag odneo šalu” doveli nekoliko superligaških igrača i sada su “potpuno drugi tim”. Sve ovo, dakle, govori da ćemo na otvaranju fudbalske sezone na “pirotskom ćilimu” gledati, nadamo se, dobar fudbal.

 Položaj ekipa na tabeli ne ide u prilog gostima i zbog toga treba očekivati da će oni od prvog kola “zapeti” da beže iz “opasne zone”!  To što se oni i još neki od tima ,,provlače,, po medijima i što Sindikat ,,Nezavisnost,, skreće pažnju da Jagodina i još nekoliko timova nisu imali pravo da registruju igrače, nije prošlo!!!. Možda  su pomenuti  klubovi pokazali valjane dokumente prilikom registracije i imali pravo da to učine! Videćemo!

Trener Marjan Živković očekuje težak meč već na startu.

Denis Ristov, fudbaler od koga u mnogome zavisi igra Radnickog, ocekuje pobednicki start:

Lazar Cordasic treba da zameni Ozegovica, koji je zajedno sa Tolicem kreirao igru Radnickog. Iskusni fudbaler, ubedjen je da je pirotski tim bolji od jagodinskog i da pobeda ne dolazi u pitanje:

Utakmica se igra na stadionu kraj Nišave uz direktan video prenos na Portalu Plus online u saradnji sa medijskom kućom iz Beograda “Sport uživo”!!!!