XS
SM
MD
LG

Šumadijski okrug

Nakon odigranih jedanaest kola u Šumadijskoj okružnoj ligi, može se reći da ce kako borba za prvo mesto i ulazak u Zonu Dunav, tako i borba za opstanak u ligi,biti vrlo uzbudljivi. Posle početnih uspeha ekipa Banje je doživela dva vezana poraza, a u ovom kolu im se pridružio porazom i Karadjordje iz Topole, te je tako šansu da zaposedne vrh tabele iskoristio iz prikrajka Borac iz Pajsijevica. Sa vrlo malim zaostatkom iza ova tri prvoplasirana tima su Šumadinac Natalinci i Šumadija iz Toponice i time se zaključuje lista pretendenata na viši rang.

Što se tiče borbe za opstanak najugroženiji je Borac Ljuljaci koji je u ovom kolu ne opravdano izostao sa utakmice u Rači. Uz njih su tu još Badnjevac, Partizan Darosava, Beli orlovi i Junkovac i izmedju tih pet ekipa treba tražiti jednu koja će na kraju sezone napustiti ovaj rang takmičenja.

Na kraju treba istaći veliku ujednačenost takmičenja, što pokazuje veliki broj pobeda gostujućih ekipa i dosta ne očekivanih rezultata, kao i za sada vrlo kvalitetno sudjenje, sa dosta mladih i perspektivnih sudija.