XS
SM
MD
LG

Nada Sarić sportista godine u opštini Trstenik

 

U holu Doma kulture u Trsteniku održana je završna manifestacija izbora odnosno proglašenja sportista godine trsteničke opštine. Petočlana komisija izabrala je najbolje u 6 kategorija,a na osnovu rezultata na sportskim takmičenjima,proglažene su i najbolje škole. Na početku svečanosti prisutnima se obratio predsednik opštine Trstenik Aleksandar Ćirić i čestitao najuspešnijima. Najbolji sportista u pionirskoj konkurenciji je članica Karate kluba „Prva petoletka“ Ivana Nedeljković,najbolji sportski kolektiv je Aero klub Trstenik,dok je Goran Bošković najbolji sportski stručnjak.Za najboljeg sportskog radnika proglašen je Radmilo Filipović-Fića načelnik u PSD „Ljukten“.Titulu najboljeg sportiste za ovu godinu sasvim zasluženo ponela je Nada Sarić, državna reprezentativka,trener seniorske reprezentacije Srbije i trsteničkih karatista,apsolutna prvakinja Evrope u borbama i član opštinskog veća Trstenik zadužena za razvoj sporta.

- Ja se ovom prilikom zahvaljujem komisiji na fer i koreknom izboru najboljih ,ovom kalendarskom i takmičarskom godinom završavam posle 30 godina moju sportsku karijeru u karate sportu. Mislim da sam do sada časno i pošteno reprezentovala Srbiju,opštinu i svoj grad Trstenik, time sam pokazala da i u ovom malom gradu ima uspešnih sportista.Još jednom hvala svima a onima koji žele afirmaciju želim da je ostvare i postanu šampioni“,rekla je tim povodom šampionka Nada Sarić.

Na svečanosti su uručene zahvalnice Javnim preduzećima ,ustanovama i pojedincima,posebno priznanje za životno delo Sportski savez je dodelio Vojkanu Mitroviću Šoletu uzornom sportskom treneru i radniku,kao i opštini Trstenik i lokalnoj RTV Trstenik kao doprinos u razvoju i popularizaciji sporta u trsteničkoj opštini.

 

 

Nada Sarić najbolji sportista opštine Trstenik šampionka Evrope