XS
SM
MD
LG

Građevinarke najbolje u Sivcu
U organizaciji ŽFK "Polet" u subotu 19.11.2016 održan je drugi međunarodni turnir u fudbalu za žene.  Pored ekipe domaćina, učešće su uzele i sledeće ekipe: ŽFK Vojvodina, ŽFK Bačka i ŽFK Rad. 
 
Stručni štab se odlučio za malo drugačiji sastav, pa su šansu da igraju i svoje fudbalske kvaliete pokažu dobile devojke sa manjom minutažom na prvenstvenim utakmicama, ali i fudbalerke iz našeg omladinskog i B tima.  Prvu utakmicu građevinarke su odigrale sa izuzetno kvalitetnim kadetkinjama novosadske Vojvodine i zabeležile pobedu minimalnim rezultatom golom Suzane Tanasković. 
 
U drugoj utakmici sa ŽFK Bačka nije bilo golova, konačan rezultat bio je 0:0. Treću utakmicu naše devojke igrale su ekipom Poleta i do pobede stigle golom Nevene Mičić.
 
Pored pehara namenjenom pobedničkoj ekipi, dve pojedinačne nagrade završile su u rukama naših fudbalerki. Najbolji golman turnira je Jelica Todorović, a najbolji strelac Suzana Tanasković-kojoj je odlukom žirija pripao pehar za najboljeg strelca(Mičićeva i Tanaskovićeva postigle po jedan pogodak).
 
Po završetku turnira organizovana je i večera za sve ekipe i druženje uz muziku. Veliko hvala svima iz ŽFK "Polet" na organizaciji i gostoprimstvu. Vidimo se sledeće godine!