XS
SM
MD
LG

AIK Banka postala sponzor KK Crvena zvezda

AIK Banka novi je sponzor Košarkaškog kluba Crvena zvezda, sa ciljem da sportski i poslovni uspesi obeleže saradnju dve renomirane kompanije. Ugovor je potpisan na obostrano zadovoljstvo, čime jeKK Crvena zvezda mts osnažen podrškomAIK Banke,koja predstavlja jednu od vodećih banaka po broju klijenata, i lider je po adekvatnosti kapitala bankarskog sistema Srbije.

Foto: right.rs

KK Crvena zvezda mts tako je dobio veliko pojačanje, ovoga puta ne na parketu, već pored njega u vidu saradnje sa jednom od najuglednijih banaka na ovim prostorima – AIK Bankom.

Prethodne dve sezone u istoriji KK Crvena zvezda mts su među najuspešnijima u bogatoj istoriji kluba, čime je nastavljen trend sve boljih rezultata i konstantnog napredovanja iz godine u godinu. U prethodnoj sezonicrveno-beli osvojili su dva trofeja – šampionski prsten ABA lige i titulu šampiona Srbije, atreba dodati i istorijsko učešće u TOP 8 fazi Evrolige. Veliki uspeh zaokružile su i mlađe selekcije KK Crvena zvezda, gde su juniori osvojili kvalifikacioni turnir Evrolige u Beogradu i stigli do finala Evrolige protiv Barselone, čime su poslali jasnu poruku da Crvena zvezda ne treba da brine za svoju budućnost, ali i da je klub u ovom trenutku lider, ne samo na ovim prostorima, i ne samo na terenu i po osvojenim trofejima, već i po organizaciji i viziji u kom smeru treba da ide tako veliki klub.

Zato je saradnja sa AIK Bankom koja ima identične ideje, rast i vizije, prirodan spoj koji je rezultirao ovom saradnjom. Danas, sa više od 620 miliona evra devizne štednje stanovništva, AIK Banka je prepoznata kao pouzdan partner velikom broju građana i privrednika. Pored toga, AIK Banka je i društveno odgovorna institucija koja vodi računa o unapređenju zajednice. Upravo zbog toga AIK Banka je odlučila, da nakon niza predstava i društveno-odgovornih projekata, sada podrži i jedan veliki sportski klub, kakav je KK Crvena zvezda, jer najbolji uvek idu sa najboljima.