XS
SM
MD
LG

Fudbalerke za Nikolu

Mlade građevinarke učestvuju na humanitartnom turniru u organizaciji FK "Jedinstvo". Ženski fudbalski klub Rad nastavlja sa serijom i akcijama dobre saradnje sa fudbalerkama Jedinstva.

"U pitanju je mlad i perspektivan klub koji gaji veliku ljubav prema fudbalu kao i mi. Iuzetno nam je zadovoljstvo što sarađujemo sa njima na ovako lepom i visokom nivou. Podržavamo sve akcije humanitarnog karaktera i sa zadovoljstvom prihvatamo poziv za učešća na  ovakvim manifestacijama. Ovo je još jedan dokaz da se na Banjici ceni i humanost pored fudbalskih  kvaliteta" rekao je trener malih građevinarki Srbislav Erdeljan.

FK „Jedinstvo“ iz Dubovca organizuje u nedelju, 6. novembra, humanitarni turnir ženskih fudbalskih ekipa pod nazivom „Naše malo za Nikolu puno“, kako bi prikupili novac za pomoć u lečenju 21-godišnjeg sugrađanina Nikole Milutinovića, obolelog od karcinoma bubrega.
Humani gest Dubovčana podržaće učešćem na turniru fudbalerke beogradskog Rada, zemunske Sloge-Radničkog i zrenjaninskog Radničkog, uz domaćine iz ŽFK „Jedinstvo“, a reč je o selekcijama igračica uzrasta do 15 godina. Očekuje se i prisustvo zvaničnika iz Fudbalskog saveza Vojvodine.
Otvaranje turnira je u nedelju u 10.30, na seoskom igralištu. Organizatori pozivaju sve ljude dobre volje da dođu, uživaju u fudbalu i svojim prilogom pomognu Nikoli.