XS
SM
MD
LG

Marjan Živković : Poništen nam je čist gol u Čelarevu!

Jutros je na naš mejl stigao snimak koji, zarad pravde i istine, na početku najave sledeće utakmice želimo da pokažemo. Bez obzira ko nam je poslao!!  Ruku na srce, lošu  reč nismo rekli u dosadašnjem toku prvenstva o sudjenju! Smatramo da se ,,pravda deli,, na ravne časti i da su arbitri nastojali da ne utiču na utakmicu.

U prošlom kolu Radnički je igrao derbi u Čelarevu. Možda sa zakašnjenjem, ali da pokažemo Srbiji, pirotski tim je u 15.minutu prvog poluvremena  OŠTEĆEN  za potpuno regularan gol. Pogledajte snimak. U trenutku upućivanja lopte ka Ristovu, igrač br.10 u belom dresu bio je za korak bliže golu! Tu dileme nema.Odmah potom, taj isti pomoćni sudija, podigao je još jedan ofsajd koji nije postojao!  A sad pogledajte i kako je akcija tekla. Video materijal!

Ono što nije  dobro u svemu je to da smo mejl dobili iz Sekretarijata Radničkog. Gospoda očigledno  želi da mi na ovakav način budemo njihova ,,produžena ruka,,! Zašto Radnički ovaj snimak nije poslao čoveku koji delegira sudije, Savezu!? Zašto se Radnički nije javno oglasio dan, dva tri dana  posle utakmice, sazvao Konferenciju za novinare,  ili  poslao zvaničnio saopštenje! To se tako radi, ako se smatra da je sudija pogrešio!  Ne smatramo da je čovek želeo da namerno to uradi ili jeste, ! Ali, uradio je! U pozadinu odluke ne ulazimo!

No, dobro, ovu sliku ,,na zidu,, i ovaj video snimak objavljujemo zbog Marjana i njegovih fudbalera jer su ,,stavili srce na teren,, i u ovom meču i zaslužili da se raduju! U oceni meča, Marjan Živković je upravo i rekao, da je njegov tim bio bolji i bliži pobedi!

Toliko o tome! Ovo je prilika da fudbalska Srbija vidi i uveri se u ono što se desilo, da se ne bi ponavljalo!  To je naš cilj, a sve ostalo što u Radničkom čine i  tek sada ,,seju,, snimak medijima, je ,,kasno paljenje,, ili sakrivanje iza medija, ili toliko ljudi znaju! U stilu, ajde vi, mi nećemo prst u oko! Vi možete!! To je ono ,,loši,, i ,,dobri,, momci,,!!

A sada  na nedeljni meč.  Svesni su fudbaleri da je teško , možda najteže, pobedjivati u seriji, odupreti se pritisku , igrati na nivou iz nedelje u nedelju. Jaka liga! Sedam utakmica bez poraza, 630 minuta Ivan kostić nije primio gol. ,,beli,, moraju da sakupe snagu  i prevazidju taj priotisak i pretvore u energiju i motive da nastave istim načinom. Bodova je sve više, vrh tabele nije daleko!

Marjan Živković je na Konferenciji za novinare , danas, rekao da nema problema oko igračkog kadra. Svi su spremni i orni. Sindjelić iskusna, prava ,,beogradska ekipa,, koja može da odigra izuzetno ili padne pred domaćinom. Bilo bi dobro da bude ovo drugo. Trener Radničkog poziva navijače, jer su njegovi momci zaslužili više gledalaca. On poručuje da se ,,beli,, ne bodre iz kafića, već sa tribina!

U nedelju očekujemo da Stadion bude  dobro popunjen. Za one koji ne mogu na meč, tu je radio prenos, Portal i iz minuta u minut, Portal srbijasport.net, SOS kanal.